Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle toporný pokusy natočit film maj úžasný kouzlo nechtěnýho - bohužel, páč na to pak se zvrhlým potěšením čumíme. A tady je strnulýho antitalentu tolik, tolik...! K tomu přehršel klišé, trapna, šablon a scének jak ze slohu, v němž měli třináctiletí popsat svět dospělých. Což je ovšem blbost, páč třináctiletý dítě už umí vyprávět a dělat humory. Tvůrci tohohle megadíla ne. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Tohle že měla býti komedie? Dějově úplně o ničem (nápad dobrý, provedení strašné), herci vzhledem ke scénáři žádné divy nepředvádějí. Jednu hvězdičku dávám z úcty k hercům, kteří asi v nevědomosti co je čeká, spojili svá jména s tímto úletem. Na druhou stranu si říkám jestli to měla paní Jirásková, pan Kostka, Navrátil, Zindulka, Lipský atd. za potřebí, snížit se k tomu, aby se objevili po boku Bendiga, Hranáče, Magnuska a dalších "celebrit" moderní doby. ()

Reklama

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek strikes again! A na pomoc si prizval cigana ze Superstar. Jestli nekdo tuhle obezni kreaturu zavcas nezastavi, budeme mit velky problem! Kdo tohle sledoval dele jak 20 minut, je masochista a mel by vyhledat odbornou pomoc. Mimochodem, nevedel jsem, ze se leta z Toronta primo do Pardubic :-)) ()

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je jako co? Parta důchodců má na starý kolena slezinu, tak jedou do Lázní, kde jim Agáta předvede svůj nadmutý poporodní hrudník a Martin Hranáč z Vyvolených předvede trapnou ,,gejskou,, show. K tomu všemu Superstar Jan Bendig, jako zpívající pomocník v kuchyni. Bože můj, i ta dálnice D1 má větší úroveň, jak tenhle film---> 10% za mýho oblíbenýho dabéra Petra Olivu ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zpracování je skutečně amatérské až televizní a režie prkenná, kdy herci chudáci nevědí přesně, co hrát, co říkat, a jak své repliky vypointovat. Ale zase na druhou stranu něco zachraňuje střih, něco mírně sem tam hudba, a hlavně námět. O lidech ve stáří a jejich problémech či strachu ze smrti se dnes filmy zkrátka netočí. Nezapadá to do teen koncepce. A Magnuskovi s Šíchou se povedlo uvést ještě ty české herce, které známe dobře z 80. let, ale nyní je vzhledem k jejich věku nikdo neobsazuje. Vždyť Oldřichovi Velenovi je 91 let! Jen mne mrzí, že film je v podstatě předělávkou Pamětnice. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)

Reklama

Reklama