Reklama

Reklama

Vyměřený čas

Trailer 2

Ve světě, kde se neplatí penězi, ale časem, můžete buď žít věčně, nebo záhy zemřít. Justin Timberlake a Amanda Seyfried září v hlavních rolích akcí nabitého závodu s časem o muži křivě obviněném z vraždy a jeho pokusu svrhnout zkorumpovaný systém, ve kterém musí bojovat o vlastní život, protože každá vteřina se počítá. (Magic Box)

Zajímavosti (29)

  • Když ve scéně útěku z večírku Will (Justin Timberlake) a Sylvia (Amanda Seyfried) zaparkují pod mostem, aby se schovali strážcům času, zbývá Willovi přibližně hodina života. V následující scéně je ale bílý den a Will stále žije. (tomeek)
  • Spoiler: Když Will (Justin Timberlake ) a jeho matka (Olivia Wilde) běží proti sobě, je vidět že jí zbývá 10 vteřin života. Ale než opravdu zemře, uplyne mnohem více času (cca 20 sekund). (Hlubinix)
  • Spoiler: Okolo 48. minuty jedou Will (Justin Timberlake) a Sylvie (Amanda Seyfried) v autě bez střechy a nejsou připoutáni. Přesto po následující srážce zůstanou sedět ve vozidle. (Terva)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama