Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

drackula 

všechny recenze uživatele

Prepraný nápad z prvého dielu okorenený trochou explicitného násilia a v každom zrkadle prítomný odraz mŕtveho dievčaťa, ktorá sa až moc ponášala na svoje "zmoknuté" ázijské kolegyne, nestačia na vytvorenie kvalitnej atmosféry. Film postrádal tempo a nepriniesol nič nové, iba sa snažil zviezť na podarenom prvom dieli. 40 % ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšných hororů mají většinou nevalnou kvalitu. Zrcadla mě docela příjemně překvapila. Ačkoli je příběh hodně předvídatelný a docela naivní, tak dokáže slušně zabavit. Použití zrcadel v hororu je prostě skvělé a i tento celý film o nich je celkem povedený. Sice to už nepůsobí tak originálně a tajemně jako v jedničce, ale určitě potěší jednotlivé zabijačky, které mají šťávu. 55% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl se my líbil jen mě přišlo že mohl mít větší koule tenhle díl na to jde od začátku s těmi koulemi což je rozhodně plus. Dalším plusem je parádní gore vraždy a děj. Prvnímu dílu jsem dal 5 hvězd (přece je Aju mám rád) tomuhle dávám o 1 hvězdu míň. Od Victora Garcii jsem viděl jen sračkový Návrat Do Dom Hrůzu (dal jsem mu odpad) takže rapidní zlepšení dokonce bych šel i do dalšího/ ch dílů i když tohle téma by se dalo recyklovat do nekonečna :-). ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Existují 3 druhy sequelů. Dobré, které jsou stejně dobré nebo i lepší než originál. Průměrné, které sice nejsou lepší než originál, ale i tak se na ně kouká dobře a originál nijak nekazí. A nakonec to jsou špatné až hrozné sequely, které působí jako parodie na originál. To je případ Mirrors 2 a člověk se diví nad tím, že tohle někdo opravdu natočil. Pokud nejlepší záběr filmu je na celý komplex budovy MayFlower, ze smrtí se člověku chce smát, nad herci kroutí hlavou a větší atmosféru má i seriál My z Kačerova, tak je něco špatně. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama