Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedené pokračování, kdy se mrtvý mstí za to, že je někdo zavraždil pomocí zrcadel. Děj je jasný a dobře srozumitelný. Vraždy jsou nápadité a dostatečně krvavé. Za zmínku určitě stojí scéna ve sprcháči ta je opravdu povedená. Ano o proti prvnímu dílu je tam méně toho napětí , ale nemyslím si že je to na škodu. Určitě doporučuji. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Stejně nudné jako nudná jednička, kterou jsem dodíval asi na dvanáctý pokus. Tohle jsem zvládl napoprvé, ale stejně tomu nemůžu dát větší hodnocení (byť přiznám se, váhal jsem mezi jednou a dvěmi). Hodně mi vadil představitel hlavní role. Vlastně, tak nějak mi v tom byli nesympatičtí všichni. Zbytečný film, stejně jako Zrcadla minulá. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Méconnaissance - Nikdo neuvidí v zrcadle nic, co není součástí jeho samého ani věci, které si myslí, že vidí...... Jenna ( Christy Romano ) je kočka a je jí škoda, ztratil bych pro ni i hlavu. Ale ve filmu je i víc pěkných žen. Mám rád tento druh hororů, umírají zde totiž ti, co si to zaslouží. Bohužel, aby to mělo nějaký počátek, musí umřít i minimálně jedna kladná postava - a příběh může začít. V tomto snímku se mstí postava kterou hraje Stephanie Honoré Sanchez ( Eleonora ) a to docela krvavě, ale ne zas tak násilně. Pěkný horůrek, který jde ve stopách ( zrcadlech ) svého předchůdce. Má to i docela povedený konec. Došlo to tak daleko, že když se podívám do zrcadla, tak už si nejsem jistý, co je vlastně skutečnost. Ve filmu si zahrála i Emmanuelle Vaugrér a to postavu Elizabeth. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Mirrors 2 kvalit prvního dílů nedosahují, ale že to je pouze video film, tak dobrá práce. Celková temná atmosféra byla provedena dobře, Nick Stahl ani moc nevadil, i když mohl hrát s větším důrazem, pointa byla dostačující a vraždy byly skvělé. Mě dvojka bavila, i když žádné mistrovské dílo to není. Za tohle se Víctor García stydět nemůže.55% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zprvu se mi to svou nekomplikovanou přímočarostí líbilo, mělo to mnohem blíže k originálnímu korejskému pojetí než první díl. A vraždičky byly velmi efektní. Nick Stahl byl ovšem pro svou roli naprosto nevhodně zvolený. A také mě značně znechutily jedny silikonové cecky jedné brunety ve sprše - takové věci mi přijdou mnohem hnusnější než vyhřezlá střeva nebo vyteklé oči. Nejhorší na filmu ovšem byla ta fádní a idiotská zápletka, která ke konci vypluje na povrch - naprosto mě otrávila a zbytek filmu už pak pro mě byl jen nudné utrpení... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama