Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

maty39 

všechny recenze uživatele

Průměrné akční scény a hloupoučký scénář podráží Nikitě nohy a maří její ambice stát se dalším Aliasem. Většina zvratů působí vycucaně z prstu, nesmrtelnost a nedotknutelnost hlavních hrdinů působí až komicky. Pravda, Nikita je stejně nesmrtelná jako třeba Jack Bauer, ale tomu to ve 24 dokonale sežereme. Nejhorší je, že jednání záporáků je velmi slabomyslně, až naivní a to hned na první pohled. V první půlce první série je to nejočividnější. Tvůrcům to zřejmě také došlo, protože ve druhé půlce se vydají a malinko jiným směrem (velmi nepatrně) a to Nikitě velmi těsně zachránilo tu třetí hvězdičku, protože více jak polovina Nikity je očividně hloupoučká podívaná za dvě hvězdičky (a to se přiznám, že si obyčejně dokážu hloupé filmy i seriály v pohodě užít, ale musí se to umět prodat). ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je skoro každý díl nacpaný nelogičnostmi a že scénář vypadá, jak čelní sklo po dávce z kalašnikovu. Jinak je to totiž čistokrevná špionská akce, která tu trochu chyběla a která nepostrádá zábavnost a pěkné dějové zvraty a pointy. Bohužel kromě té akce, která hapruje od fantastické k podprůměrné (řada situací, kdy ty "nezásahy" byl vidět fakt až příliš) a kromě pěkných ženských a sympaťáka s hlasem Batmana nemá moc co nabídnout. Ale na konci první série to jako oddychovka zatím baví. ()

Reklama

Nevada 

všechny recenze uživatele

Děj dost nudný, předvídatelný. Kulisy mi připadnou děsně laciné. Sekce samotná vypadá jako nějaká papundeklová vesmírná loď. Maggie Q mi jako Nikita moc nesedí, tu drsnou agentku-vražedkyni jí nevěřím. Nejsympatičtěji působí když si na nic nehraje a má normální oblečení. Naopak když má vypadat sexy, ať už v plavkách nebo elegantních šatech, tak působí dost škrobeně. Většina soubojů byla úsměvná, některé akční scény až směšné. Dialogy nevěrohodné. Lehké plus je za poměrně známé obličeje ve vedlejších rolích. Větší plus je za novou mladou rekrutku Alex. Spolu s "čističem" vypadá asi na nejzajímavější postavu. Pilot k dalšímu sledování nenalákal. Celkově si tohle jeden z mých nejoblíbenějších filmů nezasloužil. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Poriadne akčný seriál mi v amerických TV už dlhšie chýbal, Nikita zaplnila miesto dostatočne! Síce ma to nechytilo hneď pri prvej epizóde, musel som tomu dať čas, no neskôr sa z toho stal skvelý adept na nenáročnú zábavu! Neskutočne sexi agentky v zastúpení Maggie Q a Lyndsy Fonseca v tuctovom, ale zábavnom špionážnom príbehu. 4* (najlepšia epizóda je 9. - Michael a Nikita v Uzbekistanu, najhoršia epizóda je 13. - NIkita a pokus o záchranu princa) Season 1 = 4* / Season 2 = 3,5* / Season 3 = 3* / Season 4 = 3* ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že z původní Nikity jsem viděla zhruba dvě epizody a nijak mě to nezaujalo. Naopak tohle provedení mě zaujalo už od prvního dílu a všichni víme, že ty bývají nejslabší. Hvězdička Lyndsy díky tomuhle seriálu pořádně stoupla, ale stejně tak podala úžasný výkon Melinda a její role záporačky Amandy. Akce a napětí zde rozhodně nechybí. A co má být, že některé díly trochu dějově pokulhávají? Všechny seriály takové epizody přeci mají. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • V 13. epizóde 3. série, keď sú vedľa seba zviazané Nikita (Maggie Q) a Amanda (Melinda Clarke), je vidno, že Nikita je zviazaná naľavo od Amandy, no v ďalších záberoch, kde budova horí, sú zaviazané naopak, teda Nikita je zaviazaná od Amandy napravo. (challik)
  • Postava Carly (Erica Gimpel) je směsicí dvou postav z původního seriálu Brutální Nikita (od r. 1997), a to Nikitiny (Peta Wilson) důvěrné kamarádky a sousedky Carly (Anais Granofsky) a zakladatelatelky Sekce 1 Adriany (Siân Phillips). (Fevas)

Reklama

Reklama