Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která sem tam pobaví, má spád a rozumnej náročnější divák po ní rozhodně nesáhne. Protože je to fakt vekej průměr. Jenže mně tenhle žánr sedne, mám rád Kate (byť tady je už trochu vylepšená) a její sexy hlas, a dneska se mi tenhle kousek trefil do nálady. # příběh *** | hudba *** | akce ****| napětí * | humor ** | pustil bych si znovu *** ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tvrdím to pořád a budu se stále opakovat. Ženy by neměly točit akční filmy, nemají pro to cit a když je klika dopadne to průměrně. Když ne, dopadne to jako Jolt. Film, který chtěl být děsně nabušený a cool. Ve výsledku je hloupý, nudný, bez jakékoliv dramaturgie a smyslu. Akce prakticky žádná a hlavní hrdinka v podání jinak snesitelné Kate Bekinsale, je jedna z nejhorších, jakou jsem v akčním žánru viděl. Průser po všech směrech. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak na začátku potřebuji říct, že trailer šel docela mimo mě. Čekal jsem prachsprostou béčkovou podívanou. No a vida...Jolt měřítka této kategorie splňuje na jedničku s hvězdičkou. Kate Beckinsale patří mezi to největší lákadlo, tu její roli jsem jí docela věřil, na druhou stranu, měla šanci herecky vůbec něco předvést ? Obsazení Stanleyho Tucciho jsem upřímně nepobral, tak kvalitní herec a skončí v tak malé a neatraktivní roli. Nechápu. Další obsazení docela tragédie (ten Courtney fakt pěst na oko). Akce sem tam ujde, spíše se ale jedná jen o představy hlavní hrdinky mimo realitu. S dialogy už to tak slavné není, ty sexuální narážky na každém kroku dost nemístné (podle toho člověk pozná, že to točila ženská). Kvalitou dost porovnatelné s Old Guard s Charlize Theron (mohly by si režisérky podat ruce). Prostě strašná bejkovina. 4,5/10 ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

OuouOu --- cekal sem neco jako crank - cubka trpela strasnym vztekem, elektrika ji pomahala ho krotit..joo kate je kost a mliko fakt pekna, akce by sla, ale je to tak blby az to proste nudi a nikoho to nebavilo ke konci.. 🥺 herkules byl dobrej kate nasrana jak prase, 40min to bavilo ale pak tomu dochazi stava...skoda 😢 ale dam udreny, slaboucky 3/5 - ale objektivne je to tak na 1-2/5 ale kate mam proste rad ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film, který ocení spíše mužští diváci, neboť je plný akce a hlavně na plátně 90 minut poskakuje šílená, ale překrásná blondýna. Příběh sice není nic moc a přímočaře držíce svého plánu se blíží ke svému předvídatelnému konci, ale propracované bojové scény s Kate Beckinsale vážně potěší. K tomu všemu je dílo díky návalům hněvu hlavní postavy přirozeně vtipné a já dokonce v závěru váhal mezi 3-4 hvězdami. 68% ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama