Reklama

Reklama

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

lamps 

všechny recenze uživatele

Slaďák "ze života" nasnímaný i ozvučený skrze opotřebovanou romantickou šablonu, při kterém si ale mráz uspořádal na mých zádech divoké ródeo a emoce se ve mně vzpouzely, jako bych to celé místo bojovníka Tatuma prožíval já sám. A viníkem není ani ochotnická režie, ani lehce prkenný Channing, nýbrž božská Rachel McAdams - nejkrásnější lidské stvoření pod sluncem, která opět na sto minut zcela ovládla mé bezbranné smysly. Pokud se usmála, byl jsem šťastný, když se rozbrečela, měl jsem sám na krajíčku, a jelikož byly všechny tyhle pocity ještě mnohanásobně zesíleny mocně pulzujícím duševním vývojem Tatumovy postavy, byl jsem jinak neoriginálním příběhem naprosto pohlcen, přičemž fantastický první dojem podtrhlo i nepřepálené a vkusné zakončení.... Stal se ze mě přeci jen objektivní divák, a proto zůstávám jen u 4*, ale mých soukromých tisíc hvězdiček si schovávám pro chvíli, kdy mi láska také hodí klacek pod nohy a já budu moci právě zde, u toho nejroztomilejšího úsměvu a nikdy se nevzdávajícího milence, hledat láskyplnou útěchu... ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma či sa scenáristi tohoto príbehu rozprávali z párom, ktorý je v závere uvádzaný ako inšpirácia pre jeho natočenie, mne to totiž vychádza tak, že nie. Skôr to vo mne vzbudilo dojem, že si kdesi v novinách prečítali akési obrysy ich príbehu a ten nám takto nádherne sladko a britko napísali a potom natočili no a potom, aby sa nepovedalo tak poprosili o pár o nejakú fotku, aby to vyzeralo aký je to úžasný film....žiaľ nebol. Absolútne nevyužitý námet bez akejkoľvek skutočnej hĺbky. Občas sa tam síce mihli zaujímavé momenty a náznaky hlbšej myšlienky, žiaľ však zostalo len pri nich a následne boli zašľapané ďalším "nevšedným" dejom. Málokedy siaham po takomto hodnotení avšak po úplnom dopozeraní to u mňa nedosiahlo bohužiaľ pomaly ani úroveň priemerného romantického filmu, ktorému dávam zvyčajne tri hviezdičky, pretože toto mohlo a malo byť niečím iné a výnimočné, ale nebolo a preto dávam len dve. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Muž a žena co se milují až za hrob, že se rozhodnou vzít se. Krásný pár, skvělý život, každý dělá to co ho těší a naplňuje- až do jednoho ždrcnutí autem, kdy se na následky úrazu Paige ocitne(s pamětí)v době o pět let pozdější a svého manžela Lea si nepamatuje..Obdivuji herecké výkony hlavního páru Channinga Tatuma a Rachel McAdams ale musím vytknout jeden velký nedostatek - kam se poděla ta jiskra těch zamilovaných?Ta velká vášeň, která diváka "děsí" už od pohledu???Chyběla mi tam jiskra...děj plynul a já pořád litovala krásného statného Lea, že ho odhání žena, kterou tak miluje a je jí to uplně jedno...Pak po asi půl roce,protože to kromě retrospektivy byl další moment, který nebyl vůbec naznčen a to plynoucí čas kdy se prostě nevídali a nepsali si a Paige se vrátila zpět do města. Přišlo mi to něco jako :"Ahoj jak se máš?Dáme se dohromady?Já si sice nevzpomněla ale jsi krásnej a nejspíš spolu budeme mít krásné děti." Prostě něco co nedokážu pochopit a bylo mi upřímně jedno, že je to film podle skutečné události. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dámy, kdybyste se probraly po autonehodě se ztrátou pamětí a u vašeho lůžka starostlivě vysedával pěkný,romanticky založený a hodný chlap (a že je takových dnes jako šafránu) s tvrzením, že je váš manžel, utíkaly byste od něj? Já myslím, že málokdo ano, ale Rachel McAdams tu neustále jen brečí a křičí a je nevděčná natolik,že mi zkrátka šíleně lezla na nervy. Chovala se tak otravně, až jsem to občas musela vypnout. A nejsem žádná uslintaná fanynka Channinga, ale neodepíšu ho jen proto, že ho většina lidí má zaškatulkovaného jako "toho teen idola ze Step up"-bolest zahrál skvěle. Celkově příjemný film ,jen bych řekla, že by se to celé vešlo do 80 minut, stopáž je zkrátka moc dlouhá a občas utahaná, navíc sem tam nastaly takové ty klišé momenty..Ale za to shlédnutí to určitě stojí, jen jsem patrně měla větší očekávání. Čtyři slabší hvězdičky. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Z preromantizovaneho zacatku mi bylo az trapne a vsechny ty radoby zalaskovane proslovy byly az nechutne. Pak to zacalo byt trochu zajimave, kdyz se objevila rodina, kterou Paige z nejakeho zahadneho duvodu odstrihla. Jen ze zvedavosti jsem se vydrzela divat dal. A jake bylo me prekvapeni, kdyz rozlusteni teto zahady bylo uplne nicotne a ubohe. Tohle je ukazkovy pripad toho, jak zpackat vcelku slusny namet. A to, ze je podle skutecne udalosti, me opravdu neobmekci. Plus - Tatum pro me neni zadny herec. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama