Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Sakra vtipná komedie u které (jako u málokterého filmu) se mi líbil český dabing (hlavně suchý komentář Čecha) než originál. Abych byl upřímný, tak už dlouho jsem neviděl komedii, která by měla originálnější námět. Bylo to opravdu zábavné a Carmen je opravdu kočka. Ovšem hláška: Sperminátor: Nepřítel všech semen! Ta nemělo chybu ;) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sviežosť netradičného podania de facto najotrepanejšej filmovej témy nevydrží síce celý film, ale aj tak je to zábavná komédia. Komediálny potenciál externého pohľadu na ľudskú sexualitu bol využitý na maximum - aj keď to znamená, že výsledkom je len ľahká nadpriemernosť a iba vďaka tejto metóde. Pobavila som sa, zasmiala a nakoniec len ľahúčko znudená dorazila k titulkom. 3,5* ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čím blíže je ten film konci, tím je nudnější a tím méně vtipný je. A je to škoda, ten nápad je skutečně skvělý, jenže se mi potvrdily moje obavy z něj a to ty, že nemůže fungovat v celovečerní stopáži. Taky to byla pravda. První polovina je přímo nabitá vtipnými scénami a komentáři, ta druhá už jenom kopíruje a nudí. Jenže nejhorší na ní je to, že výrazně ubyde mimozemského komentátora a víc vidíme situace mladého páru, v kterých není žádný vtip. Díky tomu je taky celý film natažen na hodinu a půl, jenže úplně zbytečně. V závěru už jsem měl i problém to dokoukat, jak mě to nebavilo. Škoda. Slabé 3* ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh by byl naprosto tuctový, ale naštěstí nějakou chytrou hlavu při psaní scénáře napadlo, šoupnout tam vypravěče, pro kterého zde v českých končinách vybrali ten nejlepší hlas, jaký mohli - Vladimíra Čecha. Ten to o hvězdu pozvedl...Jinak ale komedie to je teda solidní. Bylo mi teda hodně líto spermií, kterým tam furt stavěli nějakýho Sperminátora:-)) Ale celkově postřehy ze soužití mužů a žen byly vážně hodně trefné:-) ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle a velice přesně zvládnutý dokument o jednom z evolučně nejvýše postavených druhů na maličké planetě jedné průměrné planetární soustavy v galaxii Mléčná dráha. Tento primitivní druh života má jednu obrovskou zvláštnost která je dlouhodobým předmětem intenzivního studia. Jde o jeho rozmnožovací cyklus, jenž je natolik složitý že zřejmě nikdy plně pochopen ani být nemůže. Avšak to co pochopeno je, je zde naprosto nádherně a srozumitelně popsáno. Skvělé - jako z dílny BBC :D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama