Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Komentář Vladimíra Čecha je opravdu vtipný a originální a při prvním zhlédnutí se mu ještě celkem daří zakrýt fakt, že příběh je tak jednoduchoučký, že by se dal odvyprávět za deset minut, že celý film vypadá neskutečně levně a Carmen Electra „hraje“ neskutečně špatně, navíc zdaleka nenaplňuje představu průměrné lidské samičky (chápu, že tohle pánům asi vadit nebude). Druhý pokus ale nedoporučuju ani jejím největším fandům. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zajímavej a docela zábavnej "dokumentární" film o životě jedný samičky a jednoho samečka na planetě Zemi. Ten, kdo vymejšlel ten doprovodnej komentář, byl buď blázen nebo génius. Chvílema jsem se u toho skoro válel smíchy po zemi. Neviděl jsem to v originále, ale komentář Vladimíra Čecha je naprosto dokonalej. Navíc v tom hraje Carmen Electra a Lucy Liu, takže co víc si přát. Akorát ke konci se spíš začal rozvijet nějakej příběh na úkor tý dokumentární stránky filmu a už to nebylo vono. Škoda toho nudnějšího konce. Jinak bych možná dal i 5. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Sakra vtipná komedie u které (jako u málokterého filmu) se mi líbil český dabing (hlavně suchý komentář Čecha) než originál. Abych byl upřímný, tak už dlouho jsem neviděl komedii, která by měla originálnější námět. Bylo to opravdu zábavné a Carmen je opravdu kočka. Ovšem hláška: Sperminátor: Nepřítel všech semen! Ta nemělo chybu ;) ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je sranda, jak takový "drobný" detail jako postava vypravěče (v českém provedení samozřejmě v geniálním podání Vladimíra Čecha....sakra, proč ho v TV a filmu vídáme tak málo....) dovede udělat z filmu, který by jinak byl absolutně béčkovou záležitostí, parádní zábavu. Na ploše 90 minut tu máme nádherně naservírováno, kterak nesmyslné, směšné, trapné a zároveň krásné je lidské poznávání, sbližování, milování....Jistě, je to celé naprosto čitelné a předvídatelné, ale o to vlastně i tak trochu jde. Zkrátka super zábava, kdy se smějeme sami sobě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama