Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to spíš komedie než romantická vztahovka, protože film není ani emočně angažovaný, ani poctivě odžitý. Naštěstí mu chvílemi sarkastický, chvílemi roztomile naivní komentátor přidává další rozměr. Klasikou se nikdy pořádně nestal, ale v konkurenci farrellyovských komedií, které na přelomu milénia zamořily domácí televizory, obstojí víc než skvěle. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja sa divím, že tu nebola nominácia na Oscara za scenár, ten je absolútne dokonalý. No jasné, nie je to žiadna vážna téma, ale tak dokumentárne a vtipné spracovanie sexuálneho správania ľudí som ešte nikdy nepočul. Naozaj klobúk dolu, hlavne za prvú polovicu filmu, tam to humorom srší jedna radosť. No a Carmen Electru netreba komentovať, ideálnejší kus k tejto téme nemohli vybrať. Priemerný film, priemerná téma, priemerný dej ale je to proste geniálne spracované. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekaně originální a vtipná komedie. Sice celé její kouzlo spočívá v Vladimírem Čechem skvěle nadabovaném dokumentárním komentáři odehrávajících se situací a několika krátkým scénám s atletickými spermiemi, což ale bohatě stačí. Na Carmen se kouká hezky, ačkoli jako romantická hrdinka se nehodí – působí to asi tak, jako kdyby v Samotáři ze Seattlu místo Meg Ryan hrála Pamela Anderson! Člověk si jí představí v posteli, ale mít s ní vztah? Hlavní hrdina je správnej sympatickej pošuk! Je to vtipné, není to nechutné, je to skvělá oddechovka! ()

chef 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s týmto filmom možno nie je úplne správne, ale osobne ma oslovil omnoho viac ako tento počin. V polovici to už pre mňa stratilo šťavu, stalo sa to predvídatelné a aj ten ospevovaný komentár akosi zovšednel a nevnímal som ho tak ako na začiatku filmu. 65% ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Geniální zábava od začátku až do konce! Styl, jakým je příběh rozmnožování pozemšťanů vyprávěn, úžasný! Postavičky v podobě atletů a překážek představující spermie - naprosto dokonalý! Vylíčení vztahu dvou lidí a jeho průběhu - nedovedla bych si představit lepší způsob, jak to vyjádřit...a ta dávka humoru a nadhledu, s jakým je to všechno natočeno, mi naprosto sedla...a nejlepší je, když si v určitcýh situacích v reálným životě vybavíte jistý scény ze Sexuálních praktik pozemšťanů, to je teprv potom k popukání:-D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama