Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale sračka!!! Smát se debilům a kreaturám už je trochu pasé, to mě bavilo tak ve Freaks, ne dnes. A že tam tu a tam někdo parádně zahiphopuje? Blééé, fuj, shit. Stejně jako padesát cigi kopií black$whita Majkla Džeksna. A na tu ciginu Černobílou a její lekací kvičení jsem si vypracoval 100% alergii po cca 5 minutách! ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

Reklama

Wladi.mir odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry za odpad, ale jen to ukazuje jaká je inteligence obou národů, není to nic než jen reality show, která vidělá miliony. Ano, závidím! Tohleto rejžování zlata jde úplně mimo mě. A proto se nekoukám na televizi! Závěrem mě mrzí, že k tomu zlákali Krause. A pokud jde o talentmanii nebo tohle, je to jen další příklad o blbosti národa. => sledovanost (neútočím na národ jen na to co sleduje) :-)) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co bylo lepší, Talent Mania nebo Česko Slovensko má talent? Zpočátku jsem si myslel, že Talent mania, ale po pár dílech jsem pochopil, proč prima válcovala ve sledovanosti právě novu. Talent je prostě lepší. Lepší moderátorská dvojice, porota, dokonce i soutěžící. Jen škoda, že neměli zelené tlačítko, ale chápu, že se chtějí odlišit :D...70% ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

To hlavní co mě tady irituje jsou situace, kdy si dovolí na pódium pustit někoho, kdo to nemá v hlavně 100% v pořádku a navíc je postarší a od diváků sklidí pískot. To je prostě nevkus nevkusu, ale jinak velice svěží. Jan Kraus je borec a dvojice moderátorů je nesmírně sympatická. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, ale zatím to vypadá na jasné vítězství PRIMY. (70%) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama