Reklama

Reklama

Primal

Trailer
Austrálie, 2010, 80 min

Příběh se odehrává ve vnitrozemí Austrálie, kde Anja (Zoe Tuckwell-Smith) a její přátelé, následují mladého studenta antropologie, Daceho (Wil Traval), který se snaží vypátrat 12.000 let staré kreslené obrazce. Vše vypadalo jako poklidný průzkumný výlet, než se Mel (Krew Boylan) rozhodla nahá okoupat v nedaleké kaluži stojaté vody. Dříve nadšená skupinka přátel, tak musí náhle bojovat o své přežití. Boj, který jim odkrývá tváří v tvář pradávné zlo, obydlující nedalekou horu. (mosnak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa šok, samozrejme v pozitívnom slova zmysle. Dej, prostredie, atmosféra, kamera, hudba, atď, všetko je tak premakané a parádne natočené, že ak dá niekto tomuto hororu odpad, je pre mňa idiot. Zatiaľ som ešte lepší horor z Austrálie nevidel a hneď som si ho dal do svojej "súkromnej" Top 10 hororov. Úžas, proste nemám slov... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NE, NEMÁM PROBLÉM S PŘÍRODOU, ALE VŽDYCKY, KDYŽ TAM JDU, MOJI PŘÁTELÉ SE ZMĚNÍ NA PRIMITIVNÍ ŠÍLENCE. TAKŽE VEZMĚTE NOŽE, ZAPOMEŇTE NA BIBLE A MÁCHNĚTE SEKYROU, PROTOŽE PÁN SE NEDÍVÁ SHORA TÍMTO SMĚREM“..... /// Šest mládežníků v australský přírodě. Zkurvený skály, mech, tráva a malby starý 120 let. Zmutovanej králík nemůže odradit blondýnu od noční rozplavby v jezírku…. plavání je tedy passé… Dejme stranou logiku chování skupiny i jednotlivců – celkem to vodsejpá a nápad s ,,primalem“ je taky fajn. Jenže brzo chápu, že ta logika stranou prostě nezůstane, ten nápad zmutuje stejně jako králík či Mel… a že tahle (zmenšující se) parta dementních imbecilů může zkazit zážitek nejednomu antropologovi. Strach? (makej! dělej! stihneš to!) Jo chvíli fandím, páč se nevzdávám snadno. Jenže… rejža si řek, že nejvíc napětí vzbudí tehdy, když se všichni budou (budeme?) chovat jako kreténi. ,,Pudová“ poloha jde do prdele, napětí se rve s demencí a tak postupně jen tupě zírám a zírám, mlátím hlavou vo skálu a řvu…. NIKDY NEDĚLEJ PŘÍŠERU Z BLONDÝNY PIČO! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Žiju jen kvůli blondýnám žeroucím klokany. 2.) Chcu vidět nejvíc dementů pohromadě (poslanecká sněmovna? Hmm, nebo tak.). 3.) Věřím, že hory mají oči. Proto mě zjištění, že jeskyně maj jazyky potěší. 4.) Thx za titule ,,mindhunter29“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Obsahuje opravdu hnusný lekačky, který ale nejsou hnusný z podstaty strachu, ale díky brutálnímu ohulení volume s nepříjemně skřípajícími zvuky a jekotem vykastrovaný zombie-transky. Tuhle podlost tvůrcům ovšem nezazlívám, protože si byli evidentně vědomi, že jinak vystrašit neuměj. 35% ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Lesní filmy, neboli filmy v přírodě si vždy rád pustím. I když zde, hlavně ten konec, mohli stvořitelé udělat lépe. Nakažená bloncka to zahrála docela dobře, hlavně jeky jenž ze sebe vydávala. Ale jak sem již psal, konec mohli zmydlit lépe, ten mega-penis či plazícíse šlahouny si mohli odpustit, ale co, i tak pražená kukuřica, nohy na stůl pak se to dalo dokukat. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Já nevím-Je to takový ten typ filmů, který se mi těžko hodnotí-protože ve svém základu není vůbec špatný ale styl jakým se prezentuje ho strhává do takové té horrorové průměrnosti a popcornové jednohubkovosti.........škoda, je tam pár scén, které svou blbostí klepou na vrata demence a taky momentu, kdy se děj cca v polovině na chvíli lehce zadrhne na jakémsi bludném bodě.......Možná, kdyby tvůrci ubrali z nekonečného nahánění v lese a více rozvinuli tu část v jeskyňi bylo by to na solidní 4 hvězdy -takhle by mi to bylo trochu blbé vzhledem k jiným opravdu poctivým horrorovým čtyřhvězdičkárnám :) 65% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Celý štáb pracoval čtyři týdny v kuse a čelil kromě dotěrného hmyzu i sesuvům půdy, a to i po slabých deštích. Sám režisér Josh Reed uznal, že natáčení bylo pro všechny velmi náročné. (heyda)
  • Běžný natáčecí den začal zpravidla v poledne a končilo se až okolo jedné ráno. (heyda)
  • Film se natáčel v Novém jižním Walesu v období silných dešťů (březen/duben). Ve filmu se však deště nedočkáme. (heyda)

Reklama

Reklama