Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Hild 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelná a naprosto neoriginální komedie. Většina vtípků tady vyzněla spíše trapně. Hereckému duu to spolu i celkem sedělo, ale ani Natalie Portman a ani Ashton Kutcher nemohli nic udělat s tak nezajímavě napsanými postavami. Druhý film v krátké době s podobnou tématikou a za pár měsíců nás čeká třetí, ten ale působí ze všech nejsympatičtěji, tak snad dopadne mnohem lépe. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Už podla traileru som sa na to celkom tešil, vyzeralo to na fajn komédiu s dobrými hercami.A môžem povedať, že to nedopadlo rozhodne zle.Čakal som skôr nudu ako zábavu a o to som bol viac prekvapený.Dej (je z časti typické klišé) mi celkom sadol už dlho som nevidel komédiu s takouto témou, ktorá by bola taká ... normálna(?).Ako vravím, ľúbil sa mi ten dej a ty herci sú už len príjemným doplnkom (hlavne Natalie), ktorý ma vtiahli do filmu, pri ktorom sa dá celkom slušne zabávať.Humor je vcelku vydarený (aj Ivan Reitman, ktorý sa tu objaví), scenár tiež nieje najhorší, ale asi som už dávno nevidel žiadnu romantickú komédiu, keď som sa tak dobre bavil.Celkom ťažko sa mi to hodnotí, pretože na prvý krát to vačšinou vždy funguje dobre.Časom možno hodnotenie zmením. 80% - 4* ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Klapka. "Předem nalinkovaný romantický film , bez jakýchkoliv nečekaných dějovích zvratů , u kterého nemusíme ani na minutu trnout , jak to dopadne" po tisícistéstopadesátédevátééé. Škoda že Reitmana (nebo kohokoliv) nenapadne , když už ne ony klišoidní pasáže zcela překopat (což by nemusel průměrný americký popcornový divák unést ve zdraví) , aspon jim změnit pořadí ! to by byl panečku mazec:) No z naprosté šedi to vytáhla jenom Natalie , která může na rozdíl od ostatních hereček v tomto žánru , nabídnout kromě hezké tvářičky i velmi osobitý a zapamatovatelný projev. Zbývá už jen Kačer (čti kačr) , který je tak nějak neutrálně sympatický jako vždy.Výhodou je , že občas vytlačuje ůsměvné repliky smrtící kadencí (2x za hodinu) a že tyto scénky můžete náhodně zaměnovat ve všech jeho filmech , aniž byste zaznamenali rozdíl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nedávno natočil Edward Zwick nebývale kvalitní a chytrou komedii na otřepané téma "sexem k lásce" a nyní stejné téma zpracovává komediální klasik Ivan Reitman, který každým novým filmem ukazuje to, že jeho úspěšná léta jsou dávno pryč. Téma vztahu založeném na sexu zpracovává stylem mladého amatéra a výsledný dojem nezachrání krásná Natálka a už vůbec ne Kutcher, který hraje jako před deseti lety (nebo kdy se to poprvé dostal k filmu). Nevtipná a neromantická nuda. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Natalii Portman moc rád, tak musím přiznat, že Ashton Kutcher je mnohem zábavnější ve společnosti Amandy Peet (tímto přiznávám jedno milované guilty pleasure - Něco jako láska - i když proč vlastně guilty pleasure, vždyť to je dobrej film, ve srovnání s Hlavně nezávazně dokonce výbornej!:). Ne vážně, nekoukejte na tenhle film, protože vyjma několika málo celkem podařených vtipů fakt o moc nepřijdete...radši si místo toho pusťte zmiňované Něco jako láska. A na nové Reitmanovy filmy celkově se vykašlete a vzpomínejte na něho v dobrém při sledování Krotitelů duchů (a vlastně i té Evoluce). A nezapomeňte...Něco jako láska. Tohle ne. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Pod filmem je mimo jiné podepsána i produkční společnost Natalie Portman (Emma) Handsomecharlie Films. Ostatně, herečka se původně měla projektu účastnit jen jako producentka. (Mr.Hudson)
  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama