Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Portmanka mi nikdy nepřipadala něčím zvláštní..i po Black Swan ne.A můj názor nezměnila ani touhle romantickou komedií.To nejhorší asi je,že nemá vůbec zajímavý námět a tudíž ničím nepřekvapí.Až moc často jsem koukala,kdy UŽ bude konec.Hned od začátku film docela nudí,na trapný taneček bárbí roztleskávaček a na hlášku táty Adama (cosi o čičinkách)chci honem rychle zapomenout.Well..Je to docela průser,který občas zachraňuje pár vtipných situací("I really like your penis",menstruační mix,scéna u Emmy doma,kdy Adam neví s kým spal)ale i tak zůstává zcela průměrnou komedií.Portmanka se mi líbila na večeři s Adamovým tátou,jinak mě šíleně rozčiloval její hlas...nemluvě o tom,že za pár dnů už nebudu pamatovat,o čem to bylo.Ale tak.. 2 hvězdičky :) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Koneckonců byla to moc příjemná romantická komedie, kde vztah začínal jako ještě nikde jinde (alespoň co jsem viděla já). Natalie byla výborná jako vždy, Ashton byl za dobráka (a ušel). Spolu vytvářeli pěkný pár, kde bylo prezentováno spousty zajímavých a originálních nápadů (mrkve, Menstruační mix). Líbilo se mi, bavila jsem se (hlavně jsem se nechala bavit). Odcházela jsem spokojená. Navíc tak něk si říkám, že bych se na to podívala klidně znovu... ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Žánrově nevyhraněný film, který přirozeně vypráví příběh bez snahy být víc zábavný nebo romantický. Pár vtipných okamžiků se namane, ale je to spíš nutné minimum bez jakéhokoliv účelového pitvoření a zakopávání. V pozvolna vyloženém a někdy i smutném příběhu o úskalích a semtam i trochu dramatických dilematech, jaká může přátelství s „benefity“ přinést, se tak trochu nečekaně dočkáme i snahy hrát. Jeho pojetí i skrz naskrz průhledný děj zapadá mezi tuny ostatních, přitom ale ničím neuráží. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Reitmanův špatný pokus o "apatowskou" romantickou komedii, které ovšem k naplnění této škatulky chybí dvě zásadní věci: humorné scénky a zajímavé postavy. Humor se zde dostaví jen zřídka a postavy jsou zde tak neuvěřitelně ploché a nezajímavé, až to člověka zarazí. Zvlášť, když Natalie Portman zvládla i z toho nic vytřískat celkem příjemný výkon a snaží se tak tento film aspoň trochu zachránit. Je bohužel taky ale jediná, protože Ashton Kutcher tyhle role prostě nezvádá a ani zbytek obsazení se moc nesnaží (i když minirolička Kevina Klinea potěší). Těžký romantický podprůměr a Reitman by už měl s tim konečně seknout a jen pozorovat, jaké filmy točí jeho syn. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která není ani vtipná, ani romantická. Po všech stránkách průměrný film, který profrčí sály multikin a po pár měsících si na něj nikdo ani nevzpomene. Natalie Portman je zde okouzlující jako vždy, ale to tak nějak patří k věci :) Ke cti jí přičítám i to, že ve filmu nic neukáže a jde tak proti proudu svých kolegyň, které se svlékají na povel (stačí si třeba vybavit většinu ze současných českých komedií, kde se to nahatými herečkami jen hemží, a ještě se za ty jejich holé zadky a prsa rozdávají Čeští lvi, a jsme doma). "Hlavně nezávazně" rozvíjí už hodně profláklý motiv: párek si na začátku naivně domluví, že půjde jen o sex bez emocí, aby to časem samozřejmě jeden z párku porušil a do druhého se zamiloval. Z filmů z poslední doby se mi vybavuje podobný snímek "Lítám v tom", který shodou okolností natočil Reitmanův syn Jason v r. 2009 - a nutno říct, že syn zde dává otci notně na frak a hraje úplně jinou ligu. "Lítám v tom" je po všech stránkách lepší, což ale platí o většině filmů, které rozvíjí podobný motiv, namátkou třeba "Pornografický vztah" z r. 1999 od Frédérica Fonteyna. Co mě na "Hlavně nezávazně" iritovalo nejvíc, byla vulgárnost replik filmových postav, která se k filmům tohoto žánru nehodí. Osobně doufám, že se z filmů tohoto typu nestane jakýsi trend, který žánr romantické komedie posune daleko za hranice, kam si před pár lety ještě nikdo netroufl. Protivně lascivní a lacině vulgární film. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas. (Mafyn)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama