Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Phobia

všechny recenze uživatele

ČáPIČÁpi s ptákem... Při přepínání TV se objevilo TOHLE! Večeře se mi začala drápat zpátky do krku a v panice jsem se snažila změnit program s ovladačem namířeným na televizi místo na set-vrcholovou krabici. Takže to nešlo, ono TO nadále zůstávalo před mýma očima! Odulé rty a kozy Dolly Buster trčely z obrazovky, hysterie dostoupila vrcholu! Ovladač mi vypadl z prstů, následovaly rychlé tři kroky, parakotoul přes pohovku a úder otevřenou dlaní do čudlíku na telebedně konečně ukončil mé utrpení. Děsivých 10 vteřin, polovina vlasů mi vypadala a druhá zešedivěla, ještě pořád se třesu, ale ŽIJU! Hrůzných 10 vteřin... a ono TO normálně trvá 75 minut?! Svět se v kravskou prdeI převrací! ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně hustý crack. Tahle show se musí dávat po menších dávkách. Obludárium obskurdních existencí může pobavit svou perverzitou. Chápu některé vysoké hodnocení. Skutečně to z určitého hlediska je na 5*. 10%. PS: Domácí hudební vystoupení Ivetky Bartošové překonalo i tu nejhorší míru nejdekadentnějšího vkusu. Výborný komentář: Oskar ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že hodnotit něco po cca minutě a půl je nemorální a zvrácené, ale mnohem zvrácenější je to hodnocené. Náhodné přepnutí mi na velké ploše zjevilo ceckatou a jaksi zdeformovanou a opuchlou Dolly Buster, která možná dobře kouří, ale určitě je hnusná jako noc, Špagátu Šnuptychlovou, která ani vylízaná není, protože krávy se nelížou, nějaké tlusté cigošky a jakási podivná buzna, co to bylo??? Proč se to jmenuje Čápi s mákem? Že by někoho napadlo staré dobré opakuj pořád dokola čapí:-), při pohledu na seznam účinkujících sereblitek? ()

criticson odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto bezkonkurenční! Trefný pohled do života našich ,,celebrit", které dokazují, že pokud zde byli nějací kreativní a nadaní snaživci, už se buď dávno chytili příležitosti v zahraničí, nebo se drží v ústraní a dělají dobře to, co by mělo být právem oceňováno, či by to stálo za pozornost. Avšak tento pořad musí otevřít oči každému. Jestliže se tato VIP společnost prezentuje tímto způsobem, pak bychom se měli vážně zamyslet nad tím, zda stojí za to těmto lidem věnovat náš vzácný čas a pozornost. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Gastronomicko-bulvární epos. Československá princezna popu Bartošová bez kastrólů tuhle show vystřelila mezi hvězdy a takticky si uzurpovala výhru. Ono se ale i ostatní baby činily. Obzvlášť žena z lidu, která si nehodila provaz. Výhru měla obdržet spíše ona. Já bych musel celou dobu bušit hlavou o stůl. Škoda, stihnul jsem dohromady tak dva a půl dílu. Možná dobře, protože kompletním meníčkem by asi mohlo dojít k újmě na zdraví. Týtý pro Primu za to, že dokázala uvařit tenhle pořad s takovou sestavou. Normálně je jakýkoliv bulvár na odpad, ale tohle... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno