Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Velkou kudlou do zad pro mě byla série kde se na**ala i Ivetka Bartošová naše česká Britney Spears.Nemám ji ráda a netajím se tím a o to horší pro mě bylo,když jsem ji slyšela jak říká : "Nevadí vám,když si u toho vaření zapálím??" .No mě do jejího osobního života je uplně prd ale tohle je moc. Chápu,že je histerická a neschopná zvládat problémy,které my "obyčejní lidé" máme mnohdy i větší ale proč se s tím cpe do televize a dělá si to ještě horší?To už nebylo dost skandálů? Nebo taková Dolly Buster - u toho jsem si snad jen řekla WTF????Ne tohle je na mě opravdu moc VIP Prostřeno má alespoň úroveň a i když se tam zjeví nějáká "celebrita" ,kterou nemám ráda tak nedělá takové trapasy jako v tomto pořadě. ()

closed.eye odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně nevím, jestli dát "odpad!" nebo pět hvězdiček :-D. Našla jsem tady v komentářích odkaz, neodolala, klikla na něj a skutečně královsky se bavila! To je něco TAK zvráceně blbýho, TAK od základu nevkusnýho a trapnýho, že jsem prakticky celou dobu brečela smíchy :-D. Heja, heja, mám chut' se zas' bláznivě smát :-D. ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně hustý crack. Tahle show se musí dávat po menších dávkách. Obludárium obskurdních existencí může pobavit svou perverzitou. Chápu některé vysoké hodnocení. Skutečně to z určitého hlediska je na 5*. 10%. PS: Domácí hudební vystoupení Ivetky Bartošové překonalo i tu nejhorší míru nejdekadentnějšího vkusu. Výborný komentář: Oskar ()

drexik odpad!

všechny recenze uživatele

Kulinářský pořad říkáte ..., vytrpěl jsem ho skoro celou dobu, a ono opravdu jedinečná laskomina! Jen nevím z čeho se chce víc zvracet, zda-li z oněch "celebrit", totálně vylízane mojsejovky, hlasu lidu (taky dobré) alias gorilí tlamy (by me zajímalo kde našli tak reprezentativní vzorek) nebo z celých čápů s mákem. A jak je krásný pohled na Ivetku a Agátku, tolik vzájemné lásky a sympatii se jen tak nevidí, cukrů cukrů. Vymyslet takový pořad fakt může jen těžce chorý mozek. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku (tedy první dva díly) jsem se téměř nedíval, jen jsem poslouchal a hrál jsem přitom na PC fotbal. Ale pak se to prostě nedalo vydržet, paní Baketa začala řádit a já se prostě musel začít dívat… :-) O tom, že to je cypovina jak mraky a že je to jen Prostřeno s celebritami (ehm… :-)) se nebudu s nikým hádat, to je prostě fakt. Nicméně mi tento pořad změnil názor na pár celebrit. Začnu tou pozitivnější změnou - Hanychová není zas tak blbá, jak se prezentuje v jiných videích, Dolly Buster (i přes ten botoxový ksicht) je fajn, dokáže si ze sebe udělat prdel a to se mi líbí, Zuzka Belohorcová mi potvrdila, že ona je naprosto normální ženská, která má něco v té hlavě a navíc je i krásná (ale tohle už jsem věděl dávno) a Eva Máziková… tu jsem před tím neznal, takže tady je to spíše neutrální, ale přišla mi jako taková "rázovitá ženská", která většinou mluví pravdu. A teď přejdu k jediné, negativní změně názoru - ano, je to Iveta Bartošová. Když ji bulvár propíral skoro každý den, tak jsem si říkal, že to je chudák holka a že si to ty noviny jen dokreslují (její psychický stav atd.) Jenže ona je fakt divná… co se s ní proboha stalo? Zmocnila se jí nějaká sekta, bere drogy nebo co? Protože takhle afektovanou ženskou jsem už hodně dlouho neviděl. Nechtěl bych ji nějak podcenit, ale IMHO ona už nikdy nebude "princezna české hudby", i kdyby tu svou "heja heja" písničku opakoval pořád dokola. Já vím, tohle nejsou důvody, abych tomuto pořad dával tak vysoké hodnocení, ale… kde jinde uvidíte, jak se někdo bojí výtahu nebo jak Dolly jí svá prsa? Napjatě čekám další díly… :-) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama