Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bohužel, už zdaleka ne tak ultimátní brak a záměrná esence všeho zla, jakou představoval první díl. Mega Shark vs. Crocosaurus se snaží být co nejkvalitnější, což se místy daří, když přijde řada na překvapivě slušné repliky (nikoliv scénář!!!), a konečně trochu solidní triky (co se helikoptér týče, to byla vždycky slabina), většinou ale spíše ne. Ve výsledku ani ryba, ani rak, která nedosahuje zrůdnosti, představované některými ultrafláky tohoto studia, ale ani té nejvyšší zábavnosti způsobené záměrným přístupem tvůrců, s čímž koketoval Megafault a kde exceloval právě Mega Shark vs. Giant Octopus... ()

Fíma odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že tu není i záporná stupnice, protože tohle má u mě minus pět. Kdyby to bylo jen pitomé, kdyby to bylo jen špatně natočené, kdyby v tom byly jen ubohé triky, prkení herci, slaboduché dialogy, ale ono to hlavně mělo tu nejhorší hudbu v historii filmu! Neskutečně mě vytáčela ta rádoby napínavá hudba, která hrála pořád a pořád a stále dokola ve smyčce. Ne jen ve vybraných pasážích, ale neustále. Asi aby ještě víc dokreslila, jak moc je to napínavý film. Ve výsledku jsem neustále čekal: teď, teď! A ono nic, hudba stále gradovala, stále gradovala, ale film degradoval, degradoval, až zdegradoval (nebo zdegeneroval) na úplný suterén lidské tvořivosti (přesahující rámec filmové tvorby). Tohle je úplné dno lidské tvorby od prvních nesmělých krůčků jeskynních malířů až po dnešní postmoderně postmodernisticky postmoderní postmodernu. Ve srovnání s tímto už se mi ani roztavený kontejner jakožto umělecké dílo nezdá tak zavrženíhodný. To mi připomíná jeden z, dle mého názoru, nejznámějších případů moderně moderního nevkusismu první kategorie, veleumělecké veledílo (v kontextu tohoto filmu spíš megaumělecké megadílo) Damiena Hirsta: Žralok naložený ve formaldehydu. A tam by měl, dámy a pánové, skončit i tento megažralok a i všechny ostatní megapotvory tohoto megastupidního megastudia. Meganazdar! ()

Reklama

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Když sleduji podobné filmy, vždy si pokládám dvě otázky. Kde na to vzali tvůrci koule a prachy? Je to ten typ filmů, který se ani nedá nazvat filmem, protože absolutně pohrdá a uráží to co se běžně filmem nazývá. Když opomenu to, že třeba hudba by mohla fungovat i v o dost menší sračce než je tato a kameru řídil asi jediný schopný člověk ze štábu, nefunguje ve filmu vůbec nic co by v běžných filmech fungovat mělo. Nejsou tu herci ale lidi, které natáčela kamera, není tu příběh ale cestování postav od kulisy ke kulise a triky nebo akce...tady opravdu nemám slov, kterými bych vyjádřil to co si tvůrci dovolili. Ale sakra by mě zajímalo, jestli to opravdu mysleli vážně. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Děkuji Universal Channelu, že se rozhodl vysílat Asylovské MEGA pecky. Jen je škoda, že kromě obou MEGA VS. filmů Mega Python vs. Gatoroid a Mega Shark vs. Crocosaurus, zatím nezařadili do vysílání díl, který předchází tomuto souboji. Technicky je tento kousek na stejné úrovni, ale zjistila jsem, že mu cosi chybí. Jakmile film skončil, na programu následovala opět Mega Piranha a já se utvrdila v tom, čím to je. Ani ultra drsná, hezká, avšak nepříjemná agentka Hutchinsonová se nedokáže rovnat se silnou Asylovskou trojkou ve složení Paul Logan, Tiffany a Debbie Gibson:) Tento film je dějově i charakterově velmi jednotvárný a poněkud plytký. Zcela postrádá Asylovskou propracovanost, obsáhlost a efektivnost kolosálního Mega Python vs. Gatoroid:) Hlášky jsou sice opět chrleny jedna za druhou, ale tento souboj žraloka a krokodýla mě jaksi nikterak uspokojit nedokázal:) "Naším úkolem je zničit a zabít pažraloka šavlozubého", "Nezničíte ho." - "Ani s celou palebnou silou armády?" :) ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Paradoxně se mi ze všech filmů "Mega Shark vs. Nějaká další sranda" tenhle líbil nejvíc (Ano, opravdu jsem viděl všechny díly této série, celé a bez přetáčení) a za to si odnáší jednu hvězdičku, jako pomyslný triumf nad obří chobotnicí, machanickým žralokem a Kolossem (Přitom je s hodnocením nejníž :) :) ) 10% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • V priebehu súbojov žraloka a krokodíla sa mnohé zábery opakujú a môžeme si pri nich všimnúť aj mnoho chýb v kontinuite. Napríklad v jednom zábere žralok odpláva od nehybného krokodíla, načo ho hneď po prestrihu drží krokodíl v zuboch za chvostovú plutvu. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)

Reklama

Reklama