Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nevinného člověka lze zahnat tak vysoko... Bývalý newyorský policista Nick Cassidy (Sam Worthington) odpykával tvrdý trest ve vězení za údajnou loupež diamantu v hodnotě desítek milionů dolarů. Zoufalý muž po zběsilém útěku z vězení nemá už co ztratit a odhodlá ke svému poslednímu činu. Pod fiktivním jménem Walker si pronajímá pokoj v 21. patře luxusního newyorského hotelu Roosevelt a vyleze beze slov na římsu, kterou odmítá opustit. Osud zdánlivého sebevraha přitáhne pozornost široké veřejnosti, která k němu s napětím vzhlíží k nebi. Všechny oči se upírají na neznámého muže, který se patrně chystá skočit dolů. Nick odmítá s newyorskými policisty komunikovat, na místě si ale vyžádá přítomnost vyjednavačky Lydie Mercerové (Elizabeth Banksová). Ta vzápětí pochopí, že záhadný muž má svůj motiv a nejedná se o obyčejného sebevraha. Co se na římse ten den odehrává, totiž vůbec není náhoda. (Česká televize)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (449)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Thriller o tom jak policajt k obvinění z loupeže diamantu přišel a chce se před všemi očistit.Film nenadchne ,ale ani vyloženě nenudí a drží celkem napětí plus je dobrý pohled na Genesis Rodriguez.Jinak pokud hledáte film jen tak na zabavení a nechce se vám o něm moc přemýšlet tak doporučuji.Za mě 60% a tři hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Napätie založené na niečom, čo neexistuje. Diváci vedia, hlavné postavy to vedia, všetci to vedia, že Worthington proste z tej rímsy neskočí, hoci sme mu to všetci priali. Tak ale z čoho má teda pochádzať celé to vzrušenie? Snáď nie z tvrďáckych žien, ktoré tu feministicky dostávajú mužov na úroveň Homo habilis, hoci priznávam, že niektorí fyzicky tento rod pripomínali. Vrcholom je americké publikum, ktoré dolu tlieska a smeje sa na mužovi, ktorý sa chystá skočiť. Ale toto asi bolo na filme jediné realistické. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

z hlediska tempa vcelku strhující snímek, který ale doplácí na to, že samotná zápletka vlastně nedává vůbec smysl.. tvůrci totiž tak nějak namixovali od všeho trochu a vznikl z toho jakýsi paskvil, ve kterém vyniká především scénář plný nelogičností.. ale z řemeslného hlediska jde rozhodně o vydařenou záležitost, na kterou se dobře dívá a u níž jsem se nenudil.. takže lepší 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENTO SVĚT OPUSTÍM TAKOVÝ, JAKÝ JSEM NA NĚJ PŘIŠEL - NEVINNÝ“..... /// Tak nám Nick vylezl z okna. Na hranu (řekl bych na římsu, ale mohl bych být obviněn z fabulace…). Je to dost vysoko, takže ti dole by si měli začít dávat bacha. //STŘIH// Jak si se Nicku kurva dostal do toho lapáku? (su od přirody zvědavej a tak se logicky(!) ptám…) //STŘIH// Vězeň na útěku! //STŘIH// Jmenuju se Jack. Jak vám mohu pomoct? ,,Zavolej Eližbětu!“ (..starýho Bankse dceru – jen pro upřesnění…) Prostě samej otazník – a to já můžu! //STŘIH// Jak moc uvěřitelný? Nevím, ale celkem zábava. //STŘIH// Tak znova! Jak moc uvěřitelný? Spíš trochu ne, ale furt je to zábava! //STŘIH// Klenotník Ed s tím má něco společnýho! (poznal jsem to hned, a poznáš to taky, páč zařve ,,co ten chlap dělá na mojí budově!) Všechno je prohnilý. Věci Veřejný i Amerika. Uvěřitelný? - Jo tomu bych věřil! //STŘIH// Akrobatický čísla a plán ukradenej třeba starýmu Dannymu. Nickovi parťáci jedou na 120% a uvěřitelný to moc není. Ale stejně bych mohl tuhle poudačku na jedno použití klidně doporučit. Dyť to dobře odsejpá a do konce chybí už jen 20 minut. //STŘIH// Perfektní a NEUVĚŘITELNEJ závěr! To musíte vidět! (nebo radši né?...) Kdybych se nesmál, tak bych blil…3* nebo 2*? //STŘIH// 2a1/2*. //STŘIH// Takže 2*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už dlouho jsem si u žádného filmu s chutí nezařval: ,,JE TO SÍŤ, HOĎTE NA NĚJ BLÁZNA!“. 2.) Souhlasím, že Angie je umělecký dílo. 3.) Thx za titule ,,Ferry“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Spojenec Spika Leeho bez mozgu. Naivný thriller, ktorý chce stavať na premyslenosti a držaní kroku pred divákom, ale dosahuje opačný efekt - od prvotných náznakov nelogiky, cez kadenciu klišé až po nechcene smiešne finále, ktoré robí z diváka blba. Pričom nie je myslené ako paródia a tvári sa byť naopak vychytralo cool. Technicky profesionálna práca, ale scenár je mimo v náväznosti scén, a režisér aj vo vedení hercov (obzvlášť Elizabeth Banks, ktorej akoby ani nikto nepovedal, čo má v ktorej scéne hrať). ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Okolo 80. minúty jeden z okoloidúcich v dave začne skandovať: „Attica, Attica,“ čo je odkaz na postavu Sonnyho, ktorú stvárnil Al Pacino v Psie popoludnie (1975). Attica bola väzenská vzbura, ktorá sa skončila tragicky, keď po potlačení boli orgány činné v trestnom konaní obviňované z použitia nadmernej sily a zodpovednosti za smrť väzňov aj väzenských dozorcov. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku na vrchole hotela Roosevelt od 30. októbra 2010. (Arsenal83)
  • Než snímek skončil u Summit Entertainment, toulal se po Paramountu, jeho dceřické společnosti Paramount Vantage i MGM. Producent filmu di Bonaventura snímek raději převedl do Summitu, se kterým úspěšně spolupracoval i na filmu Red (2010) (272827)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama