Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Je to film o ničem. V podstatě to je jen hodinu a půl dlouhý sitcom. Jako většina sitcomů taky není vůbec vtipný, postavy nejsou absolutně ničím zajímavé a všechyn dějové linie jsou tak zvláštně propletené, že mě z nich skoro začala bolet hlava. Film vypadá otřesně, herecké výkony byly buď přehrané, nebo slabé a hudba byla neskutečně kýčovitá. Vůbec nechápu, proč tento film vůbec vznikl, když ho po dvou letech přestříhali do šestidílného seriálu, podle mě to tak měli udělat hned. 0/10 ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Jo na večer u noťasu to ušlo, trochu mě sklamal Josef Alois Náhlovský kterého mám rád ale prostě nemůže hrát realiťáka svím obviklím stylem. Scénář je zbytečně přeplácaný, některé věci maji jen malí význam a mýsto nich mohli doplnit zajímavější příběh. Celkově je ta taková slátanina plná skvělích herců, které mrhá jejich talentem a penězi ČT a tím pádem nás všech. ()

Reklama

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty smutku ! To je humor ?!? Jedná se patrně o nějakou prazvláštní odrůdu, vyšlechtěnou speciálně pro oduševnělé 21. století. A já jakožto vzpurný a nepřizpůsobivý jedinec zrozený v zapšklém a přízemním století minulém nejsem schopna změnit své zkostnatělé, vpravdě prehistorické názory a plně docenit jeho všestranné kvality. Nicméně moje obzory se přece jenom o kousíček rozšířily: Až dosud jsem neměla tušení, že může existovat ještě HORŠÍ filmový počin vztahující se k mé oblíbené "Takové normální rodince" (1971) nežli verze Patrika Hartla z roku 2008 ... bohužel v rámci hodnocení neexistuje něco jako dvojitý "odpad". ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení, které bohužel nemá co hrát a zachraňuje situaci svým umem. Jinak se jedná o naprosto nesourodý slepenec rádobyhumorných epizod odehrávajících se v jediném pokoji. Vše postrádá příběh a divák si se závěrečnými titulky zaslouženě oddechne. Nastavovaná kaše nikdy nebude tak chutná, jako originál... ()

Aniki odpad!

všechny recenze uživatele

Všechna filmová pokračování, kdy dojde ve scénáři k tolik typickému skokovému posunu v čase, bývají  povětšinou průserem a pokud se navíc jedná o předěl tzv. mezirežimový, je na katastrofu přímo zaděláno. Přesně k takové situaci došlo i u snímku Rodinka, respektive u nesmyslného náhledu do pokračujícího života jednoho kdysi kultovního organismu - seriálové Takové normální rodinky. To co fungovalo kedysi, nemůže fungovat dnes, vše je totiž dávno úplně jinak. A tak se tu vytrácí jak originalita, tak vkusný humor, ale především charisma veledůležité obce herecké. Vzhledem k napsanému si o to větší plus zaslouží vynikající Štěpánková, které jako jediné zůstal ten sedmdesátkový seriálový feeling. Ostatní fakt děs běs a scénář...bez komentáře. Za mne rozhodně kanalizace! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama