Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 3

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (861)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Pearce je vražedná hláškující mašina a film je příjemná vzpomínka na doby, kdy se scénáře psali jednoduše, béčkově roztomile a úderně bez často ubohých snah o podtext a intelektuální kecy či infantilní rovinu.. Jediný důvod, proč by tomuto filmu slušelo vzniknout právě v těch bájných letech osmdesátých, jsou digitální zrůdnosti a přece jenom málo pořádných zakončovaček ala Komando.. Ale jinak Besson zase dokázal přímý headshot, ať už myslíte čímkoliv :) Maggie splňuje všechny požadavky pro krasavici mezi stádem psychopatických šílenců, ten hlavní je pak náramně hnusný a musím říct, že zvyknout si na jeho vskutku výrazný hlasový projev bylo peklo.. Snaha o orámování hlavní zápletky podzápletkou trošku vyznívá do prázdna. 1 hvězda hlavně za ten feeling a Guye - skoro bych se odvážil mluvit o nejvýraznější roli jeho kariéry. Skoro, protože moc jeho rolí jsem neviděl :) Má pro mně táta nějakej vzkaz? Jo, seš adoptovaná. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se náramně a je mi úplně jedno, že skoro ze všech zdejších komentářů vidím zoufalý křik nudááá! Tak to není zrovna nejchytřejší film pod Sluncem, no. Kdyby byl, zase by ho polovička lidí nepochopila a zase bych tu slyšel samou nudu. Nevím, jak se Guy Pearce připravoval na svou roli, ale vypadá to, že bral lekce hláškování u Johna McClana, a hodiny moderního kadeřnictví u střihorukého Edwarda. Maggie Grace pak působí jako nádherný přívěšek na krku vesnického burana. Jejich společné dialogy, nabroušené jako břitva a štiplavé jako smrad na veřejných záchodcích, mi řádně procvičily břišní svalstvo. A zbytek? Jó, zbytek byla nudááá... =) ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

No, nevim co mam k tomuhle filmu říct, hodnotím nejhůř ale, tady šlo všechno prostě vedle. Hlavní hrdina Guy Pearce ? No nevim nevim. Dát pěstí ženské a pak ji obarvit vlasy ? No přijde mi to moderně hloupej film. Už i ty scény na začatku nic extra. Prostě je to pro mě tak na 10% což není ani jedna hvězda, tak tudíž - odpad! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Neskutečnéj Nářez! Film pro mně jako Dělaný!! Hlavní Hrdina namakaný Frajer s dost ostrými Hláškami.. Dcera Prezidenta Štavnatá Kočka! Vězni Perfektní.. Hlavně JednoOčko to byl Skvělý pSychouš! Celou dobu Skvělá Atmosféra! Perfektní Akce, Triky.. Špičková Kamera.. Já si film užíval na Plné Koule.. A pustil jsem si to v očekávání, že to bude Pětka a stalo se! ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, ve které sice Guy Pearce zkouší šířit lásku a porozumění ve stylu Johna McClanea, ale scénář mu k tomu nedává ani dost řízných hlášek, ani dost přímočarých situací. Ten počet vysvětlujících titulků na začátku měl někoho přimět, aby se nad tím zamyslel a celé to přepsal v údernou osmdesátkovou variaci. To křížení konspiračního pudla s akčním dobrmanem prostě nefachá. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Maggie Grace se v rámci přípravy na role musela přiučit kaskadérským a bojovým kouskům. Svou roli totiž natáčela bez kaskadérky. (272827)
  • Snow (Guy Pearce) odhaluje svoje krstné meno Emilie (Maggie Grace) na konci filmu: "Marion... môj otec bol fanúšikom Johna Waynea." Skutočné meno Johna Waynea bolo Marion Robert Morrison (druhé meno neskôr zmenil z Robert na Michael, keď jeho rodičia rozhodli dať svojmu ďalšiemu synovi meno Robert), ktoré sa zmenilo na John Wayne, keď sa stal hercom. (Pat.Ko)
  • Při útěku ve větracích tunelech s dcerou prezidenta má Snow (Guy Pearce) baterku připevněnou na rameni na pravé straně, zatímco v následujícím záběru na straně levé. (ledofredo)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama