Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 3

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (861)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kujme pikle! Na pozadí her agentů vlády a CIA se odehravá klasický akční film o jednom kufříků, vězeňské vzpouře ve vesmíru, naštvaném agentovi a krásné prezidentově dceři. Napínavé sci-fi má vše, co divák očekává - akci, hodné, zlé, hajzly, psychopaty, nebohá rukojmí, střílečky a tak. Naopak nemá to, co se neočekává - psychologické propracování postav, jednání na základě logiky, či originalitu bořící všechna zažitá klišé. Triková stránka je velmi nevyrovnaná - na jedné straně velmi zdařilé scény ve vesmíru či záběry na město budoucnosti, na straně druhé vás dorazí honička, kdy hrdina prchá na digitálním motocyklu digitálním městem až do digitálního metra. A to vše bije do očí, jako by šlo o levnou PC hru! Přesto si lze snímek užít, jelikož poměrně rychle uteče. A padouši by snad měli být potrestáni, nebo snad ne? ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dějově milá ozvěna béček z počátku devadesátých let. V rámci hláškující postavy skvělá pocta Poslednímu skautovi. Ale zoufale tomu chybí vyvážené tempo, lepší výběr herců (ztracená Maggie Grace prostě nikdy nebude umět hrát) i silnější záporáci. A těžko říct, jak mohl někdo s vážnou tváří pustit do éteru film s tak okatě digitální akční sekvencí na dálnici (vypadá jako demo hry z prvního Playstationu). Výborná úvodní "fyzická" akce, famózní Guy Pearce a sympatický chuťový ocas žánrové akční blbiny, která chce jenom pobavit. Škoda, že se tu škatulku nepovedlo stoprocentně naplnit... 70% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: FilmDistrict // Počet premietajúcich kín v USA: 2,308 // Otvárací Víkend USA: $6,231,836 // Hlášky Guya Pearcea a herecká retardácia Josepha Gilguna sú hlavným dôvodom úspechu filmu. Tvorcovia si však kľudne mohli odpustiť posledný zoskok a začiatočnú digitálnu naháňačku, ktorá bola asi tak kvalitná, jak 15 minútová práca v skicári. No na spríjemnenie večera je Lockout určite postačujúci. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

O popularitě hry Maincraft není pochyb, protože se s ní už dělají i filmové triky. Jenže Lockout není o tricích, scénáři, poselství, správném vaření nebo pašování metanolu, Lockout je o hrdinovi! Ano, přesně, jak píše Gilmour93, takový devadesátkový hrdina s kupou nekompromisních hlášek tu chyběl a se zbytkem mi můžete vylízat profil... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale něco tomu chybí. Pro vězně ve speciální věznici na oběžné dráze je opravdu jednoduché udělat vzpouru. Dozorci prostě nemají šanci. Shodou okolností je na stanici i dcera prezidenta USA, půvabná Maggie Grace. :) Takže zachránit ji je priorita číslo jedna. A protože nikoho lepšího nemají, pošlou tam potížistu Guye Pearce. Ten ji samozřejmě zachrání, ale nemá to jednoduché. Hodně mě tam bavil Joseph Gilgun, který hraje Rudyho v Misfits. ;) ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Wilhelmov výkrik: väzeň, ktorý zakopne a spadne hneď po tom, čo vyjde zo stázy. (Pat.Ko)
  • Maggie Grace se v rámci přípravy na role musela přiučit kaskadérským a bojovým kouskům. Svou roli totiž natáčela bez kaskadérky. (272827)
  • S obojstranným balistickým sklom a ďalšími bezpečnostnými opatreniami nie je dôvod na to, aby boli členovia tajnej služby v priestore s väzňami počas výsluchu. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama