Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 2

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (862)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dějově milá ozvěna béček z počátku devadesátých let. V rámci hláškující postavy skvělá pocta Poslednímu skautovi. Ale zoufale tomu chybí vyvážené tempo, lepší výběr herců (ztracená Maggie Grace prostě nikdy nebude umět hrát) i silnější záporáci. A těžko říct, jak mohl někdo s vážnou tváří pustit do éteru film s tak okatě digitální akční sekvencí na dálnici (vypadá jako demo hry z prvního Playstationu). Výborná úvodní "fyzická" akce, famózní Guy Pearce a sympatický chuťový ocas žánrové akční blbiny, která chce jenom pobavit. Škoda, že se tu škatulku nepovedlo stoprocentně naplnit... 70% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme jedno košer sci-fi, čerstvé, pěkně od kosti, nesmrdí a dá se snadno krájet. Vhodné spíše k francouzským stolním vínům (nikoliv Château de Krabitchak). Skvěle se na to dívá v syrové podobě. Nepřežvykovat – člověk by pak toho měl plný zuby! Možná se mohlo ještě něčím dochutit, ale v celkové podobě zcela konzistentní a především dobře stravitelné. Při vylučování nedochází k žádné újmě na stávajících polypech. Doporučuje pouze jeden z deseti yntelechtuálních cinefilů - to znamená, že to prostě stojí za to! ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale něco tomu chybí. Pro vězně ve speciální věznici na oběžné dráze je opravdu jednoduché udělat vzpouru. Dozorci prostě nemají šanci. Shodou okolností je na stanici i dcera prezidenta USA, půvabná Maggie Grace. :) Takže zachránit ji je priorita číslo jedna. A protože nikoho lepšího nemají, pošlou tam potížistu Guye Pearce. Ten ji samozřejmě zachrání, ale nemá to jednoduché. Hodně mě tam bavil Joseph Gilgun, který hraje Rudyho v Misfits. ;) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ona by to byla takový taková bezvýznamná píčovinka, nebejt postavy hlavního hrdiny, jehož kombinace cynismu a sebevědomí byla nadpůrměrně stylová a bavila od 0:00:01 do 1:31:04, některý hlášky pana Snowa byly lahodný a poslouchaly by se znova a znova. Celkový dojem kazila prezidnetova dcera, jednak v současný době začínám být na dcery prezidentů těžkou alergii, protože není nic horšího než když si nula myslí že je bůh a jednakt nějak rychle se nám dcerunak změnila z rozklepaný nány v drsňačku, to bylo směšný, ale jinak, jo frantici, můžete si v klidu zazpívat Marseillaisu, protože jste docela nečekaně zabodovali. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Roztomile béčkové, přesně v tom stylu, který od Bessona očekávám. Poklony Carpenterovi jsou tu blbuvzdorné, Pearcovi lezou svaly z trička a hlášky práší od huby, Maggie Grace to sluší i s ropnou skvrnou na hlavě a pobíhání po vesmírné věznici uteče tak rychle, že si ani nestačíte všimnout dialogové hlušiny. Podobné relaxy by měly být v době vymírajícího videotrhu v kinech povinně alespoň dvakrát do měsíce. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Při útěku ve větracích tunelech s dcerou prezidenta má Snow (Guy Pearce) baterku připevněnou na rameni na pravé straně, zatímco v následujícím záběru na straně levé. (ledofredo)
  • Hlavní antagonisti, bratia sa volajú Alex a Hydell. Alek Hidell bolo falošné meno, ktoré používal Lee Harvey Oswald. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama