Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (862)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale něco tomu chybí. Pro vězně ve speciální věznici na oběžné dráze je opravdu jednoduché udělat vzpouru. Dozorci prostě nemají šanci. Shodou okolností je na stanici i dcera prezidenta USA, půvabná Maggie Grace. :) Takže zachránit ji je priorita číslo jedna. A protože nikoho lepšího nemají, pošlou tam potížistu Guye Pearce. Ten ji samozřejmě zachrání, ale nemá to jednoduché. Hodně mě tam bavil Joseph Gilgun, který hraje Rudyho v Misfits. ;) ()

imf 

všechny recenze uživatele

Roztomile béčkové, přesně v tom stylu, který od Bessona očekávám. Poklony Carpenterovi jsou tu blbuvzdorné, Pearcovi lezou svaly z trička a hlášky práší od huby, Maggie Grace to sluší i s ropnou skvrnou na hlavě a pobíhání po vesmírné věznici uteče tak rychle, že si ani nestačíte všimnout dialogové hlušiny. Podobné relaxy by měly být v době vymírajícího videotrhu v kinech povinně alespoň dvakrát do měsíce. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce telegraficky - stop - jedna pichovina - stop - druha pichovina - stop - mnoho pichovin - stop - pichovina zprava - stop - pichovina zleva - stop - at tady nestopuji pul roku - stop - nadpozemska pichovina v beztiznem stavu - STROP. U Kristovo falu, abych zase jen nehaněl. Vždyť co máme my telegrafičtí nevzdělanci radši než psychopatického vraždícího mešuge? No jasně, když jsou dva...a co teprve rovný pětikilo na orbitu. Ne že by si frčeli na žvejkách, tak vostrý zase nebyli a nepáchli po mentolu, ale mejdan si díky jednomu černýmu bourákovi udělali celkem slušnej. Král téhle technopárty a vítěz Kokotí hlavy byl jistojistě pošahanej Gilgun, který mě bavil jak Piťták ve Dvanácti opicích, nebo Ledger v Netopejrovi. Pearce měl zkraje slušný vejšplechty a i mě, seriózního suchara, několikrát roztlemil, pak už to byla jen (ve spojení s prezidentovo harantem) povinná křeč. Triky žádná velká hitparáda, příběh zmíněn v telegramu, ovšem svižná bezva nelogická jízda, která drápe po čtyřech hvězdách, nicméně, jak praví jedno moudré latinské přísloví "ruti ruti, naseru ti", takže za 3, bejci a bejkyně. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, priamočiare, ale perfektne fungujúce. Lúbi sa mi ten dej, ale hlavne to, že je to zasadené do vesmíru. Ten sci-fi kabátik je rozpočtovo skromný, ale vo filme vyzerá skvelo. Herecké obsadenie je perfektné, Guy Pearce nahlaškovaný ako John Mclane k tomu pekná a sympatická Maggie Grace, štipka humoru, poriadna dávka akcie a nápadov. Tak trochu vesmírna Die Hard, ktorá skvelo pobaví. 80% - 4* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Poslední vesmírný skaut aneb "Bé" jako Besson.. To je přesně ten případ, kdy pohár tuposti přeteče a vy si těch pár kapek, co ho opustilo, vychutnáte na jazyku. Odešlete tedy mozek v záchranném modulu a připravte se na žánrovou laskominu o legračních tricích, absentující logice a vzpomínkách na dobu, kdy člověk "nemohl jen tak chodit a mlátit lidi, aniž by nejdřív řekl něco prďáckého.." Objektivně je to na tři hvězdy, ale postava G.Pearce si to nadhodnocení zaslouží. Věren nápisu na triku (Warning Offensive) je tou správnou esencí trojice Marlowe, McClane, Hallenbeck a kdybych snad někdy potřeboval odněkud utéct (zdravím, pane Carpenter), vyžádám si jeho a Snakea Plisskena. Dali by jsme si na třetinky vakuově balené jablko a pokecali o starých časech.. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Při útěku ve větracích tunelech s dcerou prezidenta má Snow (Guy Pearce) baterku připevněnou na rameni na pravé straně, zatímco v následujícím záběru na straně levé. (ledofredo)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama