Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyslovene zlé, ale je to úplne zbytočné. Na podobnú tému tu bola prednedávnom Exmanželka za odmenu, čo síce tiež nebolo prelomové dielo, ale Butler mal charizmu a svoj part si pekne užíval. Heigl nie je zlá herečka, ale tu nemala čo hrať. Nebolo to príliš vtipné, chýbala tomu elementárna logika, a mužské postavy boli podľa mňa také nijaké. Pre Robinsonovú je to len druhý celovečerný film, ale treba povedať, že ten prvý (Posledná pieseň) bol oveľa lepší a nenaznačoval nám, že od režisérky môžeme čakať takéto niečo. Snáď nabudúce... 55% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Katherine vypadá dobře, bylo to hloupoučký, bylo to stupidňoučký, ale u komedie s Heigl snad nikdo nečekal Poirota v sukni, ne? Navíc rozhodně lepší film i dvojice aktérů než hodně podobný Bounty Hunter - oproti němu s Jennifer tady za Katherine +0,5* :) ~ 2,5*. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Slečna nebezpečná aka Pravá neblondýnka s kolty proklatě hluboko v kabelce………..ale jo, něco tam je, elán, akce, vtip, sex appeal……..sice poskromnu, ale je to tam. Určitě to není ten snímek, který má Katherine Heigl zase posunout o stupínek blíže k hereckému Olympu (platí i pro Jasona O'Maru), ale cílového diváka si tato, asi krimikomedie, určitě najde. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu,co se vám na tom tak nelíbí.Mě to dost bavilo,sympaticky roztomilá K.Heigl,ani dějově to nenudí,takže i když to je už námětově x-tá kopie,film to rozhodně nesledovatelnej neni.Ještě že zdejší d(e)bi(lita),obdařená tunou bodů,která,jako už několikrát hodnotí podprůměrně až odpadově nějakej film,nerozhoduje vo tom ,na co mám čumět.To bych se poblil. 80%. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Divím se že Heigl vzala tendle scénář, ale možná je v kriti nebo kdo ví kde. Film toho moc nepřinese, spíš vás připraví o čas. Já osobně jsem ho viděl asi na pětkrát po částech a vůbec nevadilo, že jsem si to pustil někde jinde. Neděje se tam toho tak moc, příběh je klasicky slabý a frajírek na konci se ke všemu přizná, sám od sebe. proč by to dělal? Každopádně je to místy lehce vtipné, ale ne až tak, že bych se tomu aspon zasmál. Jen mi vyskočil koutek rtů a to bylo všechno. Po technické stránce věci můžu tak komentovat pouze kameru, která místy stála za to, ale těch míst bylo poskrovnu. Klasické cliché záběry už tady byly mnohokrát... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama