Reklama

Reklama

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zakeřní konkurenti. (Falcon)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (598)

Nevka 

všechny recenze uživatele

K Uncharted se musím nějaký ten týden po projekci vrátit, prostě mi to nedá. Ač jsem si zcela vědom toho, že ten film není žádný zázrak a chápu zklamané reakce mého okolí, já jsem se prostě bavil. Nečekal jsem nic převratného, ale i přes plejádu nejrůznějších logických lapsů jsem dostal výborný popkorn, který mě na dvě hodinky adekvátně zabavil. Možná ten pozitivní zážitek umocnil i utahaný a nudný Moonfall, který jsem viděl pár dní předtím nebo fakt, že s herní předlohou se teprve seznamuji. Doufejme, že se příště tvůrci poučí ze svých chyb a přinesou i něco více než „zábavný blockbuster". ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po príšerných ohlasoch nasledovalo rozhodnutie neísť na novinársku premiéru a dobre som urobil. Doma zo sofy totiž máte menšie nároky a môžete to celé vnímať ako fajn priblblú jednohubku s dvoma tretinami ako z netflixovského priemeru a zvyšok ako totálne prehnané finále s nadhľadom. Hru som samozrejme nehral a to som urobil, aspoň čo sa týka smerom k tomuto filmu, zrejme tiež dobre. Medzi tými dvoma motákmi to funguje poriadne asi až v potitulkovej "mustáž" scéne, ale baby sú fajn a robia chalanom po celý čas poriadne vetry. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

S Rubenem Fleischeirem je to jak na houpačce. Jednou si to s ním totálně užijeme (první Zombieland), podruhé nedokáže prakticky ničím překvapit. Prostě nemastná neslaná rutina. Přesně to platí i o téhle látce, na kterou fanoušci konzolí nedají dopustit. Duo Tom Holland a (krapet otrávený) Mark Wahlberg je na stopě bájného pokladu, má předhazovat vtipy, tvářit se zadumaně, prchat před smrtí v poslední vteřině a vypadat u toho cool, zatímco tvůrci si v průběhu toho všeho horko těžko hlídají tempo a správnou atmosféru, místy se točí v kruhu a kradou nápady z mnoha minulých dobrodružných žánrovek. Je to přesně ten typ divně přepálených kousků, na které bych do kina nikdy nešel. Místy jsem si vzpomněl na nedávnou podobnou „zábavu“ z továrního pásu Red Notice, u které platilo to samé: k blockbusterům z 90. let, které nestály ani polovinu, se jednou za čas velmi rád vracím. Tady platí jednou a dost. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Akční / Dobrodružný....? No pardón, spíše Sci-fi / Šíleně nevkusné.  Dlouho jsem neviděl film, který měl solidní potenciál ale v podstatě na všech důležitých místech naprosto selhal. Nebudu se tu rozepisovat, protože tohle je na román. Přesto zmíním tři věci. Režie, příšerné. Scénář, průser, zjevně kluci nedělali společně, ale každý psal 1/4 filmu a pak se to natočilo aniž by někoho zajímal výsledek.... Casting záporáků, vlastně byli záporáci všichni, takže Casting na hovno. ZA mě 18% a 1*. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Pozitivem  filmového fastfoodu typu Uncharted je, že ušetřím. Fakt není sebemenší důvod do tohodle investovat jedinou korunu za blu-ray. A tak je to v současnosti s většinou kinematografické produkce podobné. Já nikdy na fastfood nebyl, raději mám výživné stejky a tohle je spíš topinka s česnekem. Pronuděných 120 minut a ujištění, že nejlepší filmovou adaptací PC hry zůstává pořád 27 roků starý Mortal Kombat. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (24)

  • Film si vzal najväčšiu inšpiráciu práve zo štvrtého pokračovania hry ("Uncharted 4: A Thief´s End"). Je to Hollandova (Nathan Drake) najobľúbenejšia hra zo série. (belinko)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Příští Spider-Man má režiséra

Příští Spider-Man má režiséra

11.09.2024

Režisér nového Spider-Mana 4 je konečně potvrzen. Dlouho se nevědělo, kdo se po odchodu režiséra první trilogie Jona Wattse, který nám za pár týdnů nadělí lákavý thriller Wolfs s Bradem Pittem a… (více)

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Reklama

Reklama