Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, kdy se hlavní padouch uprostřed věty zahlédí do dáli, hudba stichne, kamera zabere jeho tvář a on s dramatickým výrazem ve tváři pronese moudro ve stylu " budeme je sledovat tudy, nebo musíme je zabít". Pak na ně vlítnou s nožíkama, při čemž ten co vlastní sekeru je kápo a vzápětí se nože z ničeho nic změní v brokovnice a samopaly. Předvídatelnost byla jaksi bonusem. Caviezel má navíc. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Film kde sa matka dvoch detí zmocní samopalu a začne tam strieľať ako profíčka asi nebude zrovna ten najlepší kúsok. Ale aj napriek svojej naivnosti, predvídateľnosti a pár trápností si film zaslúži aspoň pozornosť svojej neutíchajúcej drámy ktorá pomaly ku koncu síce uhasína ale je zároveň príjemnou thrillerovou jednohubkou. 2,5* ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Hezká ukázka toho, jak se rodinka vydá na poklidný výlet a během chvilky její členové bojují o holé přežití. Každopádně není dobré stavět u motorestu, pokud to není vyloženě nutné ... Nenápadný thriller, který mě ale docela mile překvapil. Nejde sice o nic výjimečného a i schéma je poměrně tradiční, ale film má stupňující se atmosféru a to se mi líbí. I tady samozřejmě najdete nějaký ten nesmysl, ale vem to čert. Mně se to líbilo a na truc některým místním kritikům dám 4 hvězdičky. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení ostatních jsem si říkal, že ani James Frain film nezachrání od průměrnosti. Ale právě tenhle herec mě mile překvapil. Tranzit je príma podívaná. Jednoduchá zápletka funguje, akce střídá akci, ženy nejsou zrovna škaredé, občas cákne krev tu a občas támhle. A hudba není ani potřeba. Super. Scénář: ****; Režie: ***; Herci: ****; Hudba: **** (žádná moc není, ale to je na tom právě to kouzelné). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako oddychový nenáročný thriller mě film rozhodně nezklamal. Dobrá hudba (Ch.Westlake), úžasné močály a lužní les, vydařené automobilové honičky. Jasně, postavy se chovaly tak, jak jim to hloupý scénář předepsal - třísknete ve vzteku telefonem o silnici, abyste ztratili jediné spojení s rodinou? (no, možná extrémní cholerik, leda...) Budete stát na cestě a čekat, až k vám dorazí blížící se auto se zabijáky? A budete skákat jak pominutý s prostřelenou nohou, zmasakrovanou rukou a rozbitou hubou? Jistě, postavy jsou bez výjimky magoři, ale pokud nečekáte inteligentní (a už vůbec ne intelektuální) film, nýbrž jen pobavení pro jeden večer, pak jde o fajn pokoukání. A nebyl bych si tak jistý, zda blbci, kterým jde jen o prachy, musí notně převálcovat rodinu, která bojuje o život. Člověk v ohrožení, se totiž dokáže bít víc, než lev. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama