Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

Honzek 

všechny recenze uživatele

Od minulého počinu tohoto režiséra, Resident Evil: Rozklad, velmi značný posun k zábavě. Film minulý mně skoro vůbec nezaujal, ale tohle má něco málo do sebe! Je tam více akce, více zábavy a staré známé postavy. Můžeme se těšit na zombie, které jsme mohli spatřit v Resident Evil 5 a to myslím videoherní předlohu. Náš dabing má místy poměrně slušnou úroveň i když to celý film nezachrání:) No a taky tam je konec alá Zachraňte vojína Ryana :) Rozmýšlel jsem mezi 4 a 5 hvězdama.... A to za poměrně velký posun kupředu od minule, ale.... na pět to ještě není..Nicméně podívaná skvělá, mohu vřele doporučit. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak toto bol výstrel odzadu. Toto sa nepodarilo snáď vo všetkých merateľných úrovniach. Dávam 2 hviezdičky aj keď som sa preriekol, že tejto sérii nedám pod 5 hviezd, ale to len z toho dôvodu, že to beriem ako odnož, ktorá aj tak filmovo s Alicinými dobrodružstvami nemá spoločné vôbec nič. Keď to beriem ako pokračovanie skvelej prvej časti, tak je to naozaj hanba Resident Evil série ako takej. Škoda. ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde totálně rezignuji na nějakou objektivitu. Všichni východoevropané mluví anglicky (což mi většinou vždy vadí), některé postavy jsou černobílé až běda a v ději (byť není nějak složitý) jsem se občas trochu ztrácel, ale co na tom, když oproti prvnímu (animovanému) dílu jde konečně o pravý residentovský survival, když jsou tam pěkné odkazy na hry, když hudba je typově přesně TA, jakou znám z her, když místy jsem měl pocit, že držím ovladač a hraju další díl a hlavně, když poslední půlhodina je masáž, která - být v hraném filmu - počurám se a která přesně evokovala ty krásné chvíle u playstation, kdy během hraní najednou ztmavne obrazovka a já už vím, že přijde na řadu renderovaná sekvence, přičemž položím ovladač a vychutnávám si ji. Pane Paule Przniči Andersone, tenhle kousek si s celou vaší sérií vytřel řiť! //// P.S. Kdokoliv, kdo o RE: Damnation tvrdí, že to dělá ostudu hrám, že to s nimi nemá nic společného a podobné kecy, by si měl uříznout hlavu a hodit ji Lickerovi. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velice obstojná akční zombie jednohubka rozšiřující svět Resident Evilu. Navíc se jedná o solidní práci na poli animace a vyzuální stránky filmu, takže celkové vyznění není vůbec špatné. Esteticky to opravdu vypadá peněžitě, žádný levný shit. Akce pěkné, konec je hodně efektní. Příběhově s tím taky nemám moc problém, sice to jde jinam než hra a hraje si to na poli globálnosti, ale zázraky jsem po ději rozhodně nečekal. Tudíž zas tak neřeším. Měl jsem chuť na akčni mutárnu a tu jsme dostal. Pro mě vcelku spokojenost a hlavně je tehle film o dost zajímavější a zábavnější než Andersonův Afterlife a věřím, že i Odveta. Chudší 4*. Jen škoda, že Leonův charakter jaksi není cítit. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vydarený sequel k nevýraznému animáku Resident Evil: Degeneration. Starý známy agent Leon Kennedy dostane za úlohu preveriť fámy o bio-organických zbraniach na východe, no skôr než niečo stihne zistiť ho odvolajú. Napriek tomu sa však rozhodne ostať a na vlastnú päsť zistiť o čo tu ide... Parádna počítačová animácia, pekné prostredia, štýlovo temné spracovanie a uchádzajúci príbeh s čriepkami zo sveta Resident Evilu, v podobe známych postáv i monštier vytvárajú dojem, akoby sa človek ocitol uprostred diania niektorej RE hry, ibaže v tomto prípade ostáva len pasívnym účastníkom (čo vo viacerých momentoch priam zamrzí). Akčne-hororový dej bol v pohode a vizuál mi tu vyložene sadol, akurát sa mi zdalo, že im sem-tam trochu uletel dabing a osobne by som asi uvítal aj menej hlášok a dialógov, keďže mi neprišli až také dôležité. Každopádne, fanúšikovia RE (ku ktorým sa radím aj ja) môžu byť spokojní, ale myslím si, že tento počin je natoľko vydarený a pekne spracovaný, že má šancu zaujať aj ostatných. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)
  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)
  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama