Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny Bolan (Tony Schiena) je policajt pracujúci v prestrojení. Až do chvíle, keď ho krivo obvinia a pošlú do väzenia.
Tam sa ako bývalý policajt stáva terčom útokov trestancov a rovnako i sadistických dozorcov. Celému nápravnému zariadeniu šéfuje muž menom Vargas (Vinnie Jones), ktorý prostredníctvom úplatkov a vydierania ovládol dozorcov a šéfa väznice. Vargas organizuje tajné zápasy v klietke a chce, aby sa Danny bil v takomto súboji. (ywo666)

(více)

Recenze (17)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ha zase jedna vězeňská arénovka. Nic novýho pod sluncem. Nicméně tady jsou ty fighty celkem zdařilé a Vinnie Jones tu hraje velice solidního zmrda. Na podobný typy rolí se prostě hodí. Jinak film opravdu nepřichází z ničím inovativním, ale pro fanoušky podobných snímků je naprosto uspokojující. Má to docela spád rychle to uteče a je tu všechno co má v podobným filmu být. Co se těch soubojů týče není to až tak choreografie jako spíš tvrdý nekompromisní bitky, ale nemám s tím problém.55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

U těhle arénovek z vězeňského prostředí záleží výhradně na tom, jak se povedou rvačky a ty tady stály za jedno velký hovno. A to mě hodně zklamalo, protože když už tu je k dispozici někdo, jako je Kimbo Slice, čeká člověk docela hodně. Jenže Kimbo se tu jen mihnul a žel bohům málo prostoru dostal i Vinnie Jones. Všechno tak zůstalo na necharismatickém jelitu v hlavní roli a tím pádem to nemohlo dopadnout dobře. 10% ()

Reklama

SoulAsAGem 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy a snad jen ze dvou důvodů. První důvod je ten, že jsem viděla i horší filmy a druhý důvod za pohledného hlavního hrdinu, který bohužel nikomu nestál ani za to, aby ho napsali do obsazení... Jak zde zmínili jiní- bojové scény nulové, herci mě nijak neoslovili a již od poloviny filmu se tak trochu modlíte, aby už skončil jak s trápením diváka, tak ale i sebe samotného... ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Když už to vzniklo pod záštitou tapout, tak bych čekal kvalitní souboje a ono se mi dostalo jakéhosi paskvilu. Naprosto šokovaný jsem byl když můj oblíbenec Forrest Griffin umřel už na začátku a nic nepředvedl, do toho trapně zpráskaný Cheick Kongo tak to už jsem myslel, že se raději budu věnovat celovečernímu rýpání v nose než abych se na toto musel díval ale nakonec jsem se rozhodl, že to překousnu a že mě třeba bude čekat milé překvapení. Nestalo se tak. Ale abych jenom neprskal tak je tu i několik potěšujících elementů jako například sexy Ling Bai se svým klasickým účesem, standardní porce prdelek a koziček a fakt, že tento film je asi už jediným místem, kde Kimbo Slice dokáže vyhrát nějaký zápas :-)) Z kinematografického hlediska se jedná o naprosto zbytečný film s průměrnou choreografií zápasů, který se snaží tvářit co nejvíc cool a obsahuje únosné množství reklamy na různé fighting gear značky. Takhle už raději příště ne pánové, děkuji ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne tragická rozprávka s väzenských ciel, kde o nejakom príbehu na pozadí tých najsuchších bitiek pre deti, nemôže byť reč. Veľa problémov robí koncepcia väznice, ktorá je tak nepravdepodobná, že mali to zachrániť súboje, lenže tie nepoňali nič z choreografie, duchaplnosti a osudu. Stratový film Zirilliho, ktorý na konci nahádže všetko na policajnú štetku Bai, pobehujúcu advokátku, zásahpvý tím, väzni a mišmaš bezprecedentného rozpadu filmu, pričom je otázne ,či bol vôbec pokope. (videné 07.12.2019, AMC archív) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama