Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No týkrávo- z mého pohledu neuvěřitelné překvapení, které mě nadchlo tak, že i přes otravný hlas rozumu, který šeptá, že je to spíše čistá čtyřka, na to nakonec tu pátou hvězdu přilepím. Protože-to co se ze začátku jeví jako další tuctová blairpitchovina(která musí zákonitě skončit zmatenou naháněčkou temným lesem, listím a kapradím), se po vcelku pohodovém rozjezdu a chvilce povinné hysterie přehouplo do adrenalinem napumpovaného přespolního běhu, který má až videoherní drive a je vlastně plný videoherních prvků. Fandové Half-Life znají armádní go-go-go!-sound ampliónů, vysílaček, helikoptér a střelby do zmrdů vyskakujících z temných koutů. Tyhle děcka si na chlastačku v lese prostě fakt vybraly špatný čas a místo, protože v tomhle polopodzemním komplexu uprostřed USA pustiny se něco vážně nehezky vymklo z rukou... Jediným vážnějším nedostatkem je kamera, která se v cca polovině něják nehezky pochroumá a začne chvilkama až epilepticky chrčet a blikat-což po nějáké době působí spíše rušivě.. Přes drobné nedostatky(které jsou už ale skoro poznávacím znamením subžánru) jde bezpochyby o jeden z těch lepších členů rodiny Founfootagových. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to nevyzeralo na žiadne terno, aj som to poctivo vzdal a až po prečítaní pár komentárov som sa to rozhodol dopozerať a to už sa diali nečakané veci vzhľadom k prvej polke filmu, takže na koniec celkom spokojnosť, no viac ma dostal Grave Encounters (vystrašil). Tu je to dosť chaotické a tak človek sa s napätím snaží zachytiť chaotické dianie na obrazovke ako by s napätím očakával či na neho niečo vyskočí. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Evidence z počátku nepůsobí jako zvláštní horor, ale zhruba po pár minutách zjistíte, že nepůjde jen o dokument o Brettovi a že svým způsobem je dost originální. Found footage způsob v poslední době přestává bavit, ale právě tenhle snímek je tou kamerou dokonalý. Nepůsobí chaoticky jako v jiných stejných stylů. Je to prostě jeden z největších kladů a všemu dodává ještě lepší nádech ostrá atmosféra. Nejdříve jsem myslel, že půjde o typickou vyvražďovačku v lese a vše dopadne, tak jako vždy, ale po celou dobu jsem se hodně mýlil. Když Evidence dostává obrátky člověk si jen užívá dokonalosti, kterou režisér Askins vymyslel. Originalita je poznat po pár minutách díky skvělé kameře, ději a zajímavému příběhu. V úplném závěru se vše rozlouskne a vše co jste si doposud mysleli, jde stranou. Kvalitních hororů je málo a originálních ještě méně a právě proto musím Evidenci ohodnotit plným počtem bodů. Za sebe doporučuji, poněvadž mi bral závěr dech každou sekundu. Kdo si ze začátku myslel, že vše dopadne tak jak dopadlo? Nemohl prostě NIKDO! Do toho si dejte tip kdo přežije a rozhodně se spletete, i přestože šanci máte 25%. Já se bavil a po delší pauze zase skvělý horor.. 9/10 = 93% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zázrak to nie je, ale napokon sa koná celkom fajn Prekvapenie. Prvá polka je tradičné found footage so všetkým, čo k tomu patrí. Nelogické konanie postáv, nič poriadne nevidíme, iba počujeme. Čo-to zachraňuje celkom fajn lesná výprava a zopár strašidelných momentov, ale inak je to "klasika". Potom sa ale snímka preklopí do svojej druhej polovičke a nastáva prekvapivý obrat k lepšiemu, to po prvé a po druhé sa v podstate mení nielen štýl, ale i žáner. nebudem spoilerovať, ale druhá polovica je sto krát lepšia, ako celý Doom (keď uvidíte, pochopíte). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak to jenom napsat bez zbytečných vulgarismů? Evidence je parádní záležitost s tak dojebaným koncem že to bez těch vulgarizmů nejde. Začátek, spíše prvních 40 minut je parádní pocit toho že něco je s hrdinama je parádní a atmosféra stále houstne. Celkem jsem měl mrazení a když se najednou křoví začlo hýbat tak jsem se koukal kolem sebe. Ale co následovalo pak byla fakt srajda. Spoiler to že ti hajzlové byly nějací genetičtí mutanti mi ani moc nevadilo, ale ta zbytečná akčnost a sem ta digitální efekt totálně pohřbil atmosféru, která se tak hezky budovala. Herci byly teda katastrofální hlavně ty ženský který byly strašně otravný. Scéna prvního napadení byla asi nejlepší. On Askins to měl určitě v ruce ale bohužel ten konec to pohřbil, ale přeci jenom dám ty 4*, ale popravdě to mohlo dopadnout lépe. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)

Reklama

Reklama