Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

maddy 

všechny recenze uživatele

... alebo „keď chcete mať krásne vyrysované telo zavrite sa na pár rokov do ventilačnej šachty a žerte surové krysy, a hlavne sa nezabudnite kamarátiť s duchmi, ktorí dokážu uploadnúť video na YouTube, a po večeroch do Vás hustia filozofické múdrosti typu: Finish the Movie (goddamnit!)“, lebo povedzme si pravdu, po smrti na ničom inom nezáleží!“ Jo, a pokiaľ Vám najlepší kamoš priloží semenníky ku ksichu, tak z toho si nič nerobte, účinkujete proste v Grave Encounters 2. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak se mi Grave Encounters 2 zdálo o chlup lepší než jednička. Úvodní část, která je většinou z podstaty nudná (v jedničce rozhodně nudná byla) mi přišla zajímavější a zábavnější. Druhá polovina se sice již nese ve stejném duchu, jako u jeho předchůdce, ale mnohem více se mi líbila propracovanější myšlenka a samotná pointa filmu. Jasně, rozhodně tu zůstalo poměrně dost hloupostí a nesmyslů, ale tento horor je rozhodně zábavný a stojí za to, se na něj podívat. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Postavy sa mi tentoraz páčili. Nie že by som sa bál a pozeral sa cez vankúš, čo zvyčajne u hororov veľa ľudí robí, ale pri pár situáciách som sa zľakol a veľmi. Výber miesta výborný, len ma sklamalo vyobrazenie duchov, tie ich tváre mi prišli skôr smiešne. Škoda len toho konca, mám v hlavne veľa otázok a nezrovnalostí, ale aj cez to je to za poslednú dobu jeden z najlepších hororov, čo som videl. Postupné zvyšovanie intenzity paranormálnych javov je to, čo mám na podobných hororoch rád. Určite jedna z najdesivejších duchárčin posledných rokov. Autentická forma sfilmovania ručnou kamerou nie je pre tentokrát len kópiou nápadu úspešných hororov, ale maximálne efektívne využitým nápadom. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Grave Encounters 2“ má tu výhodu, že i přesto, že je čekáte, jsou zde docela dobré, děsivé a hlavně lekací scény, které na diváka budou mít pořád ten správný efekt. Navíc je zde ještě přidáno více nadpřirozena, což snímku také přidává. Vzhledem k těmto prvkům a dříve popsanému, bych druhý díl hodnotil stejně jako první. Jsou zde slabá místa, je zde opakování, ale v oblasti found footage je tohle něco, co pořád alespoň trochu vyznívá nadprůměrně. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No zezačátku sem se docela bál, o co tu půjde, protože to začlo tím dokumentem o tom, jaká byla a nebyla jednička, což se mi moc nezdálo chytrý. A pak už jenom ten nápad, že se to opravdu stalo, tak se tam pojďme podívat ne? A pak už to prostě melo podobnej náboj jako jednička, čehož sem se až bál, aby to prostě jenom nebyla kopie, ale nebyla. Bylo tam dost novjech prvků, který tu dvojku tolik nepotopily, ale pro mě spíš oživily. Co se týče toho top, tak asi když utečou, jedou si výtahem a objevej se znova v tunelu, to bylo parádní. No a koncovka celkem překvapivá, že ho budova takle pustila, ale jo, povedlo se, žádnej propadák z toho nebyl... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)

Reklama

Reklama