Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co je na téhle komedii zvláštní, tak asi to, že nejvážnější v ní je právě Seann William Scott. I tak se ale předvedl naprosto skvěle. Snad lepší film a komedii zároveň z hokejového prostředí jsem dosud neviděl, dokud jsem ale neviděl právě tuhle komedii. Naprosto boží příběh o hráči, který hokej zrovna moc neuměl, ale výborně se uměl rvát. Seann brutálně nakynul a řeže do každýho, kdo si to zaslouží. Řeže do hráčů tak často, že ke konci filmu má už držku tak opuchlou, že byste to na něm těžko poznali. Přesto po dlouhé době jsem měl pocit, že koukám na komedii, kterou určitě nevidím poprvé a ani naposled. Bylo to hrozně fajn. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako velkého fandu hokeje byl tenhle film hodně očekávaný a předem jsem se bál průseru. Průser se naštěstí nekonal. Film je samozřejmě hodně přitažený za vlasy, ale to se dalo očekávat a nějak se lidi do kina musí nalákat. Výběr Stifflera do role bitkaře, co sotva uměl stát na bruslích byl parádní krok a tahle role mu sedla. Film bych vůbec neoznačil jako komedii, ale pouze jako sportovní životopis. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám rád hokej, mám rád Stifflera, mám rád rvačky i krev. Není důvod si tedy tenhle film neoblíbit. Velmi originálně zpracovaný film, kterému se 90 minut daří spolehlivě bavit i napnout. Souboje jsou autentické i velmi drsné, Stiffler je zde borec a nikdo nemá vůči němu žádnou šanci. Vyloženě film k pobavení na oddychový večer. Velmi se mi to líbilo. 80% ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Dowse sice rozehrává nápaditou hru, ale neví zda má hrát sociální drama o kariéře či komedii o pošetilém rváči. Tyto dvě dějové linky mi zkrátka nějak nefungují. Nevím zda bylo zapotřebí zkušenější ruky či důkladnější rozvahy nad výběrem tématu, nicméně herecké osazenstvo (vyjma přehrávajícího Baruchela) je trefně vybrané(Liev Schreiber, Kim Coates) a Stifler se ukázal schopným i ve vážnějších rolích. Vzhledem k občasným duševně omezeným dialogům a záchodovému humoru to však více, než 65% prostě není. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hity, provokace, bitky. Přesně proto hokej miluju a přesně proto mi ho chybí hrát. Tohle je lehká a zároveň brutální komedie, podle mě taky nejlepší film o tomhle sportu - jak po americku vyhrocuje, přitom ale zachycuje tu pravou podstatu tvrdý stránky věci. Seann "Stifler" super blbečkem a Liev Schreiber ultimátním veteránem drsňákem. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • 4. nejlepší hokejový film podle WatchMojo.com. (will_hunting)
  • Liev Schreiber sa priznal, že inšpiráciou k hraniu jeho postavy bol už zosnulý legendárny hokejový bitkár Bob Probert. (toi-toi)
  • Profesionální ligy, v čele s NHL, zakazují mlácení na zemi či se snaží zamezit útokům na hlavu nejen pěstí, ale i v podobě hitů. (3T)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno