Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení, u kterého jsem se sice nenasmál tolik, co jsem čekal, ale o to tady nakonec ani vůbec nešlo. Tady šlo totiž hlavně o ty bitky a Scottovu postavu a obojí vychází téměř na jedničku. Bitky jsou opravdu brutální a když někomu křupne noha, tak se cítíte skoro jakoby se to stalo vám. Seann William Scott je výbornej stejně jako zbytek obsazení. Když už na nějakej ten humor dojde, tak je hodně fajn. Stejně jako celej film a to i přes to, že zde teče celkem dost krve. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Doug je jednoduchý chlapec s jednoduchým myslením, ktorý by ani "muche neublížil". Celý život sa živý ako vyhadzovač z baru. Zhoda okolností ho privedie k hokeju. Nie však ako typického hráča, ale ako bitkára starajúceho sa o ochranu najlepších hráčov v mužstve. Aj napriek tomu, že je tento film pritiahnutý za vlasy a je len ťažko uveriť, že je natočený podľa skutočnosti - má môj obdiv. Nie pre bitky, ale pre podstatu filmu a jeho pointu. O násilie tu ani z ďaleka nešlo aj keď ponúklo najväčšiu "zábavu". Budovanie priateľstva a teamového ducha - to je TO čo si mal divák z tohoto príbehu vybrať. Takto to cítim ja osobne a razom "šmáram" tento "skvost", ktorý síce nemá na plný počet hviezd - no v zbierke mojich obľúbených filmov si byť zaslúži. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

O tomto prírastku k filmom s hokejovou tématikou som sa dozvedel iba nedávno. S.W. Scotta veľmi nevyhľadávam, ale bitkár L. Schreiber v hokejovom drese...tak to beriem. Pokiaľ sme pri hokeji, krvavých bitkách a "chytrých" výrokoch hlavného hrdinu, je to pomerne sranda. Akonáhle chceli byť tvorcovia veľmi "vtipný" automaticky do toho primiešali trápne reči o sexe a grimasy s vyplazeným jazykom. Túto zbytočnú vatu mal na starosti J. Baruchel. Od prvého nástupu na ľad v ženských korčuliach ma film chytil a príjemne som sa bavil. Krvavý záver a vybitý zub sa dokotúľal k štvrtej hviezde. Pre hokejových fandov povinnosť. 70%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když už té bandě vymaštěnců, co si musí někde na ledňáčku každou neděli sežrat hamburger, vychlastat pár piv a zařvat gól nestačí, že ta partička nuzně placených, prudce inteligentních mudrců předstírá práci s pukem, musí si ti skoro maturanti sem tam i rozšmelcovat držky, aby byl kulturní zážitek úplný a naplňující. Vznikají pak i takovéto tklivé příběhy zneuznaných intelektuálů, které semele ta zlá hokejová mašinérie. Každopádně je velmi milé, že se k nim pak společnost nechová macešsky, staví jim pomníčky a po skončení aktivní kariéry jim umožní naučit se třeba i číst a psát nebo vstoupit do ČSSD. Taky je moc hezké, že když se jim třeba něco nemilého přihodí, lidé na Staromáku pak truchlí víc, než kdyby jim pomřeli vlastní rodiče. To když onehdá spadlo letadlo s mým kamarádem, který byl jen obyčejný astrofyzik pro Bajkonur, neštěk ani pes. A ani se tomu nedivím. Ten když se zabral do těch svých výpočtů kosmických trajektorií, měl problém trefit i branku u baráku. Ale jinak je to film zábavný, veselý a hezky ukazuje, jaké by to bylo, kdyby se Youngblood nebral tolik vážně. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je fajn adrenalinová věc. Takovej "Rocky v hokeji". A ono to ani není moc o hokeji, ani moc o vztazích, ono je to hlavně o tom, jak tam bývalej vyhazovač a aktuální hokejista řeže protivníky jak na běžícím páse, vyvolává rvačky, shazuje rukavice, drtí hlavy, vyráží zuby, nechává krvavý skvrny na plexiskle atd. Do toho jedna malá milá love story ... Prostě téma stokrát ohrané, ale pořád super zábavné a tohle nenudící. "Stiffler" nemá vůbec konkurenci, sejme každýho,kdo mu příjde do rány ... a to mám rád.. :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Doug Smith po uvedení filmu pracoval jako policista. (Luky-7)
  • Eugene Levy, který si střihl roli otce postavy Seanna Williama Scotta, je známý především svou rolí z kultovní komediální série Prci, prci, prcičky, kde se se Scottem setkal. (Zdroj: ČSFD)
  • Larry Woo, který stvárnil hokejistu Kima, skutečně hokej hrál. Dvě sezóny strávil v juniorské WHL a následně čtyři roky nastupoval za manitobskou univerzitu. Později pracoval jako trenér u mládeže. (lundgren86)

Reklama

Reklama