Reklama

Reklama

Chris Farraday se kdysi pohyboval za hranou zákona, když pašoval zboží ze Střední Ameriky do USA. Patřil mezi špičku a v mafiánech vzbuzoval strach. Dokázal ale včas odejít. Bohužel mladší bratr jeho ženy se rozhodl začít tam, kde Chris přestal. Ze strachu před šťárou nechal pašovanou zásilku utopit v moři a teď po něm jde místní narkomafie. Chris se ocitá před těžkou volbou, buď nechá svého švagra zemřít, nebo se vrátí k tomu, co kdysi uměl nejlépe – k pašování. Aby splatil švagrův dluh, bude muset na nákladní lodi propašovat velmi cenný náklad. Celá akce se ale od samého počátku nevyvíjí dobře... (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (474)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAHLE VĚC SE SAMA NEVYŘEŠÍ“..... /// Když má ségra za bráchu debila, musí mí mít za muže Houdiniho - mezi pašerákama, samozřejmě. Ať se děje co se děje, stejně je to ve vočekávání velkýho celního podrazu a vendety. Je to totiž film s největší koncentrací sráčů na metr čtvereční! Což voto, natočený je to dobře. Má to drajf a napětí, který - když jde vo čas - (a vo ten de furt!) je špičkový. Ale jak mě ty kurvy vytáčej! To mám ,,propičovat“ třičtvrtě děje? Tak nevím....když Marka a promyšlenou akcičku, tak radši něco optimističtějšího. Já pak kvůli všem těm zmrdům špatně spím. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Konečně si Hollywood všiml islandský kinematografie. A film Z Reykjavíku do Rotterdamu jsem taky neviděl. 2.) Starej Pollock (Jackson) mi namaloval něco na prostěradlo. 3.) Thx za titule ,,petka“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá kriminálka s neobvyklím příběhem. Wahlberg hrál opravdu dobře, ale krom něj mě nikdo nějak nezaujal. Škoda, že nebyl film akčnější a trochu kratší - některé scény byly zbytečné a nudily. Hudba podprůměr. Nejvíc mě zaujal příběh a menší nepředvídatelnost spojená s lehčí napínavostí. Čekal jsem víc od tohoto filmu, ale přesto je to jakštak koukatelná podívaná. Hodnotím s odř.ušima na 50% = *** ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Kontraband se mi líbil o hodně méně, než 2 zbraně. Akční a napínavé to bylo snad dohromady dvacet minut. Na Marky Marka nedám dopustit, ale čím dál více si uvědomuji, že je to herec jednoho výrazu, což vyčítám některým hereckým legendám a u něj nad tím přivírám očima. Ale zase je obklopen Benem a Kate, kteří nezklamou nikdy. No a konec byl natolik stupidní, že se mi nechce věřit tomu, že ho mohl natočit Islanďan. Jako jediné rozumné vysvětlení se jeví diktát producentů, což v USA není nic překvapivého. Aha, tak on je to zase americký remake, jak jsem se dočetl. Tak to vysvětluje mnohé... ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Dobrou noc! :-) Ano, uvědomuji si, že vypadám jako blázen, když Jungovi s Freudem podstrčím tři, a téhle partičce pašeráků celých pět hvězdiček, ale krom toho, že se ztotožňuji s komentářem jisté Gazzellky (Tímto posílám pozdravy za hranice), musím dodat, že výsledek několikanásobně předčil očekávání! Ačkoliv příběh rozehrála děsně obyčejná, až pitomá zápletka, řada zvratů, překvápek a hlavně tempíčko, které jsem naposledy baštil snad ve Třech dnech ke svobodě, zajistily, že jsem vypnul detektor nelogičností, chyb a nedostatků, a "jenom" se bavil.. Mějte se filmově, Woo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Průměrný, šablonovitý a snadno zapomenutelný kriminální thriller s trapně šablonovitým koncem od dříve zajímavého islandského režiséra. Čekal jsem od toho víc originality, nebo aspoň méně stereotypu. Řemeslně je to samozřejmě dobré, ale ničím se vám to nevryje do paměti, a pokud sledujete v průměru několik filmů týdně, pochybuju že za měsíc za dva budete ještě vědět, o čem to vlastně bylo. Možná si tak vzpomenete na Wahlbergovu panamskou epizodku a povzdechnete si "no to byla ale teda trapárna..." ()

Galerie (77)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu si spolu zahráli bratři Mark (Chris Farraday) a Robert (John Bryce) Wahlbergovi. (Duoscop)

Související novinky

Wahlberg a Washington tasí bouchačky

Wahlberg a Washington tasí bouchačky

01.07.2012

Před několika dny padla první klapka akční krimi 2 Guns. Jde sice o komiksovou adaptaci, ale superhrdiny v teplácích a pláštěnkách byste v ní hledali marně. Relativně komplikovaná zápletka staví do… (více)

Washington a Wahlberg jsou bouchači

Washington a Wahlberg jsou bouchači

09.02.2012

Z pašeráckého thrilleru Kontraband se vyvinul příjemný malý hit. Není divu, že režisér Baltasar Kormákur a hlavní hvězda Mark Wahlberg opět spojí síly. Akční krimi 2 Guns napsal scenárista Blake… (více)

Wahlberg, Foster, Ribisi a mafie

Wahlberg, Foster, Ribisi a mafie

06.12.2010

Může se zdát, že Mark Wahlberg teď bude hrát ve všem. Nepochybně se jedná o součást kampaně před uvedením boxerského dramatu The Fighter, ale jeden projekt je tady už dávno a natáčení začne už v… (více)

Reklama

Reklama