Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Planetě Oa, základně Green Lanternů, hrozí zkáza. Blíží se Krona, temné stvoření, jehož cílem je pouze ničit. Green Lanternové se proto rozhodnou Oa evakuovat. S tím má pomoci nováček mezi Lanterny Arsia Rrab. Právě ona se postupně dozvídá příběhy o nejproslulejších Lanternech, kteří bojovali a bojují proti zlu ve všech koutech vesmíru. Arsia tak pomalu zjišťuje, že má šanci stát po boku legend, díky nimž mohou žít miliardy bytostí v klidu a míru. (Chen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Strašně mi nevyhovoval formát tohoto snímku, tedy šest nesouvisejících příběhů o členech GL Corps, spojených jedním z nich dohromady. V jednotlivých storkách se seznámíme s původní čtveřicí Lanternů, s Killowogem, Lairou, Mogem, Abin Surem a Sinestrem a celé to orámovává příběh nováčka Arisie, které Hal Jordan v rámci evakuace planety Oah vypráví příběhy o slavných hrdinech GL Corps. Na závěr nás potom čeká velká bitva proti záporákovi stvořenému z antihmoty. Žádný z příběhů nebyl rozvinut natolik, aby zabavil, i když některé (třeba Laira) potenciál měly. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Bolestivě nudné a prázdné. Koncept samostatných příběhů mi nevadí (viz. Animatrix a Batman: Gotham Knight), problém je v tom, že se v nich nic zásadního neděje. Snad jedině část s Kilowogem a Abin Surem dokáže malinko strhnout. Jinak v podstatě omílání toho samého s mimózním (leč epickým) závěrem, u nějž si začne i největší optimista říkat, že "ta hraná adaptace asi bude pěkná hovadina". ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nový animák o Green Lanternovi se spíše než na Hala soustředí na historii, legendy a různé příběhy jiných Green Lanternů. To, že má Hal úlohu vypravěče je celkem zajímavé, ale podle mě je to trochu zbytečné, jelikož tvůrci mohli použít jinou postavu. Každý příběh je velmi zajímavý a hlavně pomáhá evropskému divákovy trochu lépe poznat svět Green Lanternů, co se tyče historie hrdinů či nepřátel, což není na škodu, když tu za chvilku budeme mít celovečerák. Jak už tady někdo napsal problémem filmu je záporák, který je tam aby se mohla na konci konat nějaká bitva a všechny ostatní věci kolem. První let se mi líbil o dost víc, ale tohle taky není kdoví jak špatný. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Wow. A já se bál, že to odsoudím! Epický spletenec příběhů těch největších Lanternů, jenž musí pohladit srdce každého komiksového fandy, který je s předlohou aspoň trochu obeznámen. Primární děj se sice dost ztrácí, ale čert to vem, když se toho divák tolik dozví o pozadí universa. (Ne)dokáži si představit, co by s látkou udělal ve hrané verzi třeba takový James Cameron: sorry modrásci, to by byla jízda!! Okamžitě chci filmovou dvojku s oranžovým Sinestrem - od Campbella. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to až tak zlé. Celých 70 minút sa pozeráme na predstavovačku tých najznámejších Lanternov. Akcií je tu ako ryži na tanieri, nápady tiež nie sú zlé a hudba je tiež prekvapivo dobrá a akčným scénam dodáva šmrc. Emeral Knights vlastne nie je špatný, skôr ale trpí niektorými nezaujímavými príbehmi, vyššou stopážou (1h:23m čo je na animák od DC / Warnerov dosť) a tým pádom finále už ani nemalo správne grády. 70% - 3* ()

Galerie (79)

Reklama

Reklama