Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

choze 

všechny recenze uživatele

Jako videosequel by to nebylo nejhorší, ale koukám, že to šlo do kin... Gulager (KRVAVÁ HOSTINA) si je vědom plytkého a ohraného scénáře a tak do nás průběžně hustí digitální piraně, krvavé mordy, kozy, fórky a veterány ve vedlejších roličkách (Busey, Lloyd, Rhames, Hasselhoff). A i když to podruhé vidět nemusím, aspoň to uteklo jako voda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si spravit chuť po ultra-sračce SHARKNADO - vybral si stejně nablblý film áčkové produkce - pokračování svých milovaných piraní z roku 2010. A jednička je jiná liga, ale tohle je stejně totální letní béčko brak, co sednul a bavil. A nechci urážet místní CSFD komunitu, ale... pomátli jste se? Tolik koziček, scéna šoustání s piraním překvápkem v kundičce, Hoffie vládne, fajn hlášky... vždyť v rámci takový kraviny je to celkem třída! Občas se hold divím co mi přijde dobrý a jsem jeden z mála, anebo co mi přijde shit a jsem cca jedinej, jooo, to je ostatně jedna z radostí dívání na filmy - jak je to občas nevyzpytatelný :) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kozy, ryby, kozy, kozy, zubatý ryby. Geniální. John Gulager je magor, jehož tvorba patrně nikdy neopustí kolonku "jsem v pubertě a teče mi krev". Problém je, že druhá Piraňa v podstatě nekouše - není ani trochu konzistentní, CGI a gore se znásilňují navzájem, humor funguje jen zřídkakdy a střihač vypil na place nejspíš víc drinků, než všechny ty kozatý nádhery dohromady. Doporučení: rychloposuv. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nedokážem dať nižšie hodnotenie, ako som dal minule. Gulager je diabol, ktorý zvláda baviť aj bez scenára. Celá eskapáda má cca hodinu, zvyšok je vyplnený vecami, ktoré sú bežne samostatne medzi bonusmi. Pôvodná PIRAŇA je slabotina, PIRAŇA 2 je v stovke najhorších filmov, Aja sa pri 3D síce bavil, ale dieru do sveta neurobil, takže 3DD hanbu sérii určite nerobí. Ak ste sa bavili na pokračovaniach KRVAVEJ HOSTINY, budete sa aj teraz... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)

Reklama

Reklama