Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 2

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (1 122)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Více než slušná akce a triková pastva pro oči. Pan Láva je dostatečně destruktivní a chlístance žhavé hmoty, které odlétají když máchá rukou mažou města z povrchu se smířlivou samozřejmostí. I ostatní monstra jsou udělané moc pěkně. Tak dál. Příběh je zhruba stejně pitomý jako slabší díly Herkula a Xeny z dob mého mládí, jen to díky větším prachům vypadá celé o hodně líp. Liam Neeson je zase týpek, Sam se taky docela snaží (s tím scénářem toho nikdo moc zahrát nemůže) a Rosamund Pike je trochu hezčí Andromeda než ta minulá. Romantická linka nefunguje, schizofrenicky si pro sebe povídající Perseus taky moc důvěry nebudil... ale co. Akce je super a určitě si HŇEV ještě párkrát pustím. ()

juta 

všechny recenze uživatele

O něco lepší vizuální zážitek než při jedničce, ale taky jsem se tady dočkal zklamání hlavního záporáka, který sice naháněl hrůzu, ale ta jeho hlava mi přišla dost chabá a na takového velikána směšná. Přišly také velké skoky mezi ohromnou akcí a velkého uklidnění. Perseusovi narostly vlasy a nechal si udělat trvalou, to také nebylo to pravé ořechové. Začátek bych hodnotil za 5, prostředek za 3 a konec za horších 5. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Máme tohle zapotřebí? Příště raději zůstanu u nařachaného traileru, a nebudu si kazit chuť filmem. Je to v podstatě úplně to samé jako jednička - abych nebyl takový hnidopich, tak jsem se o něco více bavil, i akce se mi líbila víc, ale... Nebo spíš ALE posledních pět minut je to nejhorší, co jsem v kině za dlouhou dobu viděl. Měl jsem co dělat, abych smíchy nepoprskal sedadla pode mnou - fuj! Desetkrát horší než Válka Bohů. I nový Conan se mi líbil víc! A zase o něco víc nesnáším těsné soubojové akční scény: to se kamera nemůže na chvíli oddálit? Koho zajímají roztřesené záběry na změť rukou a nohou, a rozmazané švihání mečem? To se v celém Hollywoodu vážně nenajde režisér (zdravíme Spielberga!), který by uměl natočit zajímavou, perspektivní akční scénu? P.S. 3D rozhodně nebrat, v IMAXu jsem si užil tak maximálně trailer na Spider-Mana. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé antické bludiště a naprostá ztráta času. Liebesman opisuje schéma jedničky a roubuje na něj další nudný příběh, kdy okostýmovaná parta hrdinů cestuje z bodu A do bodu B, a když je časově ve skluzu objeví se rychlý transport nebo dokonce přenášedlo, které je přenese přesně tam, kam je třeba. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Diova noho! Ve srovnání se Soubojem Titánů je jejich Hněv potěšujícím skokem vzhůru. Když to vezmu kolem a kolem, vadila mi na filmu vlastně jen jedna věc – anglický nápis na hrobu Perseovy ženy. Jinak chválím snad všechno – od zábavného děje, který je vlastně několikanásobným mytologickým rodinným dramatem, přes špičkové efekty (měl jsem pocit, že všechny ty chiméry a kyklopové byli skuteční), herce (duo Fiennes-Neeson, krásná Rosamund Pike, bezvadný Bill Nighy), režii (patlal Letterier by nikdy podobně atmosférické scény, jako je ta v lese kyklopů nebo jedno závěrečné usmíření, nenatočil), hudbu (jednoduchý, ale úderný hlavní motiv) po účes hlavního hrdiny, který konečně vypadá "dobově". ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama