Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Počkat! ještě jsem nedokouřil svou poslední cigaretu!" Naprosto brilantní komedie,můj nejen nejoblíbenější Belmondo,ale i nej. francouzský film.Jean-Paul je znovu dokonalý jako mužný Mike i jako teplouš Bruno Ferrari a vydatně mu asistuje nádherná Raquel Welch.Tuny dokonalých hlášek,zábavných kaskadérských scén a spousta dalšího,to je ZVÍŘE! 95 % ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Pěkná a relativně funkční exhibice skvělého Belmonda, schopného zvládnout i ty nejodlišnější polohy, ale jinak těm francouzským komediím jaksi nemohu přijít na chuť. Vtípky jsou lehce předvídatelné, děj také, smíchu u mě osobně poskrovnu a duševní obohacení žádné... Vcelku zábavné, nadnesené a svěží, to ano, nemohu říct, že by Zvíře bylo v něčem vyloženě nepovedené, ale do mého gusta se úplně netrefilo. 6/10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tedy jako komedie nefunguje film totálně. Příběh je zde strašně přízemní, ale nedělalo mi naprosto žádný problém se bez přehnaně zvýšené hladiny nudy v krvi prokoukat až do konce. Například takový Muž z Acapulca se mi však líbil nesrovnatelně víc, protože měl něco co zde zcela chybí - humor. Což je v komedii prvek dost podstatný. Chybí-li v komedii humor, tak se těžko chytím něčeho dalšího. Nezasmál jsem se ani jednou. Asi každý považuje za vtipné něco jiného. Dávám 2* přičemž nemám nejmenší tušení za co dávám tu druhou. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších komedií s nesmrtelným Belmondem, kterého doplnila okouzlující Raquel Welch. Nezapomenutelné hlášky a vtip v každém záběru opravdu stojí za to. Zkrátka tuhle záležitost by si neměl nechat ujít nikdo, natož fanoušek Belmonda. Vřele doporučuji, neboť na mne to udělalo veliký dojem už když jsem ji viděl poprvé jako malý kluk. 90% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Když se řekne filmová klasika, každému se vybaví něco jiného. Ale když se řekne francouzská filmová klasika, málokomu nevytane na mysl jméno Jean Paul Belmondo. A jedním z prvních filmů, na které o okamžik později pomyslí je Zvíře. Nápaditá, zábavná a rychlá komedie plná příjemného humoru i akce. Třeba scény s opilou gorilou, která tak miluje těstoviny Panzani (mimochodem úžasná ložená reklama) jsou nezapomenutelné. Vlastně celý film je nezapomenutelný. Frantíci halt dřív opravdu uměli. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Letadlo, se kterým se natáčí vzdušná akrobacie s imatrikulačním číslem „F-BOQH“, je Cessna 150. Model byl vyráběn v letech 1958–1977. Cessna Aircraft Company se sídlem ve Wichitě v Kansasu je americký výrobce víceúčelových letadel. Točilo se na letišti v Enghien Moisselles Airfield u obcí Moisselles, Attainville a Ézanville. (sator)
  • Natáčelo se také v Lido na Champs-Élysées. Le Lido je kabaretní a burleskní show umístěná na Champs-Élysées v Paříži ve Francii. Otevřeno bylo v roce 1946 na 78 Avenue des Champs-Élysées a na své současné místo Champs-Élysées 114-116 se přestěhovalo v roce 1977. (sator)
  • Pastis, který do sebe Jean-Paul Belmondo (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) v jednom kuse nalévá, byl v té době ve Francii vyráběn jako náhrada za tehdy zakázaný absinth. (kwaicheng)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama