Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydarená komédia s Belmondom, ktorý si tu dokonca zahral dvojrolu. R. Welch je sexi , ale nie som úplne presvedčený o tom, či bola práve ona tá správna voľba. Vedľa Belmonda sa mi zdala až príliš dominantná, možno to bude tou jej výškou, neviem, či nie je vyššia ako Belmondo. Celkovo to však určite nepokazila, vo filme je mnoho vtipných momentov a asi najviac som sa pobavil pri návšteve zo sociálky. Komédia je to fakt dobrá, ale jej postavenie v top 300 sa mi zdá trochu nadsadené. Vedel by som vymenovať stovky lepších filmov, ale zase nie komédií. Z tohto pohľadu tam možno svoje miesto má, prečo nie? 80%. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy se mi nestalo, abych francouzskou komedii dokoukával natřikrát. Zaplaťpánbůh, právě ta poslední třetina "Zvíře" zachránila před "potupnými" třemi hvězdičkami. Ta už konečně měla pořádný spád a koneckonců vše, co na francouzské komedii tak miluju. Ale do té doby teda zoufale nevyvážené ... no fuj! :) Teda ... Raquel fuj rozhodně nebyla, ten její dekolt ... páni, fakt že jo! :)) ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

To je taková pecka i po letech, že se od ní nedá odtrhnout. Původně jsem se po celodenním lenošení u bedny chtěla jen kouknout na snad nejkrásnější ženské tělo ve filmové historii, ale neodolatelný Belmondo v tradiční antidvojroli a božšká Raquel mě opakovaně vtáhli, zmáčkli, vycucli z posledních sil, aby mě nabili novu energií a radostí nad tím, že existují starosti typu nesmrtelnost brouka a nic víc není třeba pár okamžiků řešit. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Geniální francouzská klasika a ohňostroj zábavy plný neotřelých hlášek, gagů a kaskadérských kousků hlavního hrdiny. Dodnes jeden z vrcholů Belmondovy komediální tvorby. Tohle je přesně ten typ filmu, který nestárne a svou příjemnou atmosférou či kouzlem všech zúčastněných herců (v čele s nedostižným Belmondem), vás dokáže pobavit a rozesmát, ať už máte jakkoli špatnou náladu. Jasná volba, když si chcete zpříjemnit nějaký všední večer po namáhavém dni či si ještě vylepšit lenošivé nedělní odpoledne. Ve zkratce - skvělá dvojrole pro velkého Jean-Paula, v bravurní režii Claudea Zidiho. Netřeba dalších slov. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tedy jako komedie nefunguje film totálně. Příběh je zde strašně přízemní, ale nedělalo mi naprosto žádný problém se bez přehnaně zvýšené hladiny nudy v krvi prokoukat až do konce. Například takový Muž z Acapulca se mi však líbil nesrovnatelně víc, protože měl něco co zde zcela chybí - humor. Což je v komedii prvek dost podstatný. Chybí-li v komedii humor, tak se těžko chytím něčeho dalšího. Nezasmál jsem se ani jednou. Asi každý považuje za vtipné něco jiného. Dávám 2* přičemž nemám nejmenší tušení za co dávám tu druhou. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Pastis, který do sebe Jean-Paul Belmondo (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) v jednom kuse nalévá, byl v té době ve Francii vyráběn jako náhrada za tehdy zakázaný absinth. (kwaicheng)
  • Nějakou dobu zamýšlel Claude Zidi malý šprým navíc. A to angažovat dvojníka Jeana-Paula Belmonda (Mike Gaucher / Bruno Ferrari), který by se ve filmu objevil v jedné malé sekvenci. Pár týdnů před natáčením byla v tisku zveřejněna výzva. Zidi ale nakonec musel od nápadu upustit kvůli nedostatečné podobnosti dvojníků. (Pierre)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama