Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa uberá torchu iným smerom než prvá časť, nehovrím že zlým, no jednotka mi sadla určite viac. Fighty boli fajn, partia hlavných hrdinov taktiež a Caseov súboj v putách s tlupou policajtov s obuškami ma potešil asi najviac z celého filmu. Určite jeden z tých lepších priemerov čo sa týka motivačno-športových filmov. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Mustr tohoto filmu je jasně daný a může ho kopírovat prakticky kdokoliv. Základem je jeden zatrpklý mistr s pohnutou minulostí, jež si vezme na paškál (trénink) rozličnou sortu chlapíků - 1x hovado z wrestlingu, 1x šikanový maník a 2x namistrovaný metrosexuál...obecně u všech platí, že to nemají v životě jednoduché,ale mají srdce, bla bla bla. Faktem ale je, že když s tímhle filmový divák počítá, dostane v tu chvíli přesně to, co očekává - jednoduchý příběh podpořený uvěřitelnou bojovou akcí a to musím říct, že všichni páprdové splňují do písmenka...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Michal Bílý, Věry Bílé syn, škaredý a oplácaný to amerikoafričan, se již nespokojí jen s minutovými roličkami tupých hovad v balkánských produkcích Žán Klóda. Má potřebu ukojit také své rešeržerské ambice a realizovat se ve skromné hlavní roli tupého hovada, kde může konečně naplno ukázat, jak umí dělat shyby, hýbat kozama a Valit tudo s šestnáctiletými dětmi. A tak nám naservíroval čtyři nesympatické nezletilce, z toho dva gaye, jednoho Frankesteinova syna a jednoho ultranesympatického kokotka, který je jakože zlý, co devadesát minut dělají sklapovačky a bouchají si do pytlíků, aby se pak mohli ve středoškolském přeboru vzájemně okopávat, dusit a kloubit si končetiny. Na pozadí toho všeho pašuje Míša melouny, aby bylo vidět, kdo je tady Sempai, dělá shyby a hýbe kozama, a sem tam někoho kopne svou otylou nohou, protože přece musí předvést, že on je ten nejzdatnější katarista a velký gururu! A dobro opět zvítězí!!! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková fajn pohodovka. Na dvojku jsem se těšil, jak jinak hlavně díky Michael Jai Whiteovi. Rozdíl mezi oběma díly je hlavně ten, že jednička nabízela sympatické postavy. Zde jsem nenašel jednu jedinou , na které by mi nějak záleželo. Jasně, když je třeba postavit se proti zlu, tak těm hodným fandíte, ale tím to končí. Zatím co u borce z jedničky bych se klidně podíval, co se s ním děje dál, u žádně postavy z druhého dílu mě to nezajímá ani v nejmenším. Co pochválím jsou souboje, které často vypadají dobře. A když už se MJW dostane do akce je to asi to nejlepší z filmu. Pro mě čistý průměr, ale trojku si dám určitě taky. 60 procent. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý fight film, který nejvíce trpí absencí čehokoli co by připomínalo děj a neuvěřitelnou naivitou toho co je divák nucen sledovat. Ilegální zápas s monstrózní reklamní kampaní na internetu, nabušený geekovský prodavač komixů jenž s klidem po chvíli tréningu dokáže přizabít tři chlápky a ubohá milostná konstrukce, která má podtrhovat nevyjasněné vztahy mezi hlavními postavami - to nemůže fungovat a také to nefunguje. Dvě hvězdičky za bitky na standardní úrovni které neurazí nikoho kdo rád pozoruje rozbíjení tlam. Nic víc bych ve filmu ale nehledal. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)

Reklama

Reklama