Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

standsiller 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom u mňa išlo o veľké sklamanie. Treťotriedne prevedenie bojového filmu, po ktorom som narozdiel od prvého dielu ani náhodou nemal chuť zobrať do rúk kovové náradie a vyšťaviť sa v posilňovni. Herecké osadenstvo taktiež nebola zrovna skupina ľudí, na ktorú som sa mal chuť pozerať. Nízky, nesympatický trtko , ktorý si zahral vo filme "borca". Jednu hviezdičku dávam len z úcty pred prvým dielom a kvôli sympatickej herečke . ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Byl jsem si téměř jist, že jedničku už to nemůže překonat. Musím říct, že se mi líbila snad stejně, ne-li více. Je to zvláštní. K bojovému umění jsem nikdy netíhnul, ale po dvou dílech Never Back Down a Southpaw mám pocit, jako kdybych byl ve svém živlu. Tyhle filmy mě zkrátka berou. Akce střídá reakci, děj má spád a ani minutu se nenudím. Zkrátka jsem se nemohl odtrhnout od obrazovky. Samozřejmě, že pokračování je v některých věcech podobné.. Ale přesto mě překvapil námět a nápady tvůrců, jak snímek se stejnou myšlenkou zpracovat jinak a opět originálně. Scéna, kdy Case s celou policejní hlídkou, mě skoro zvedla ze židle, stejně jako závěrečné souboje beatdownu. Plus filmu je určitě také, že i když v něm nehrají známí herci, je to dobrá podívaná. Evana Peterse jsem ani nepoznal.. Asi jediná postava z jedničky, pokud se nemýlím. Těším se na třetí díl, který by měl volně navazovat na tento. Na to bych šel i do kina. Libovka! Je mi jedno, že film nemá měřítka pětihvězdičkového trháku, užil jsem si to a v takových případech s hodnocením neváhám. 85% ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Až do samotného závěru se tu nesympatičtí hoši spíše válejí po žíněnkách...Není komu fandit a chybí elementární kouzlo podobných snímků, kdy při tréninku držíme palce i propocený ručník tomu správnému borci, aby na konci mohl nakopat temnou stranu síly...Jinak je tu bohužel vše - přelétavá přítelkyně, několik silikonových ňader, tatínek homosexuál, rodina v sociální nouzi, šílenec z komiksového obchůdku, guru s kriminální minulostí... Možná jsem zapomněl na kouzelníka... ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Vykašleme se na příběh. Vykašleme se na umění. Vykašleme se na myšlenku. Tohle je poctivé novodobé béčko, kde sexy ženský šílí, fighteři mají do detailu vymakanou choreografii a pekáč buchet, "sensej",který nebojuje,jen radí a kýčovitě romanticky milostná linka, která nesmí chybět, provází celým "dějem/nedějem"! Veliká škoda, že se Jai White bojově vic neodvázal,protože z dob minulých každý jeho fanoušek ví,že na to sakra má!! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hned po shlédnutí filmu Legendary jsem si pustil Never Back Down 2. Chtěl jsem si malinko spravit chuť, co se akcí týče. Toho se mi sice dostalo, ale na druhou stranu mi přišlo, že ve filmu bylo hodně zbytečných keců. Navíc to s tim tátou (jak utekl manželce, protože zjistil, že je teplej nebo co) tak to tam bylo úplně k ničemu. A to, že se Dean Geyer dá nakonec dohromady s Jillian Murray, bylo hodně předvídatelné. Každopádně závěrečný Beatdown můj dojem z filmu hodně spravil a Michael Jai White, coby herec a režisér, mě překvapil, že natočil celkem povedený akčňák. S odřenejma ušima 70%. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno