Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Máme tu pokračování jedničky, i když takové nepřímé. Do toho režijní debut M.J.Whita. Z předchozího filmu se nám tu vrátí pouze jedna postava, a sice: Evan Peters, který tu jednak už byl docela zbytečně a k tomu mě už vůbec nebavil (v předchozím filmu jsem ho ještě toleroval). No, ostatní postavy mě zde totálně nebavili. Chvílemi se chovali jak blbci. M.J.White byl jediný, který mě alespoň trochu zaujal. Jako mentor byl zajiímavý i jeho tréninkové metody. Pár bojových výpadů tu měl, ale až tak moc se zde nepředvedl až na skvělou scénu (bitku) s policajty – ta neměla chybu. Bylo to jednoduché zneškodnění Whitovým bojovým uměním 4 poldů. A právě tenhle moment ve mně rozhodl překonat dilema mezi 1 a 2 hvězdou. Opravdu mě to nebavilo, soubojů zde po celém filmu až tak moc nebylo a finální zápasy nebyly jednak moc dobře natočeny a už vůbec mě nebavili. Takže škoda, White se patrně snažil, ale přesto je jeho režijní debut slabota. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu doopravdy nemám rád když se točí dvojka něčeho a není tam nikdo z jedničky a nebo to nenavazuje, jo sice byly tam úryvky z jedničky ale ve směs to byla těžce zkopírovaná jednička ale dalo se to čekat kdyby tam nebylo tolik nesrovnalosti tak to bude suprová dvojka ale nebudu to tak zahazovat dalo se to pozerat. Sebraly jsme par svalovcu okopírovaly něco s prvního dílu a natočily dvojku na par dobrých scén a některé super kopy dobře ale toď vše no snad příště škoda. ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

Klasická arénovka s tréninkem a závěrečným turnajem, někomu to přijde silně ohrané, mě to v takovémhle podání jednou za čas nevadí. Výhodou je variabilita stylů, dost prostoru má boj na zemi, různé páky apod. což není úplně můj šálek čaje, ale natočeno je to dobře. Trénink zde zabírá překvapivě hodně prostoru a samotné zápasy jsou až ke konci, tohle mohlo být lépe vybalancováno. Jinak nabušenej sympaťák White je v kondici a má tu taky nejlepší scénu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička byla oproti tomuhle hluboké psychologické drama se sofistikovanou romantickou zápletkou, ale to neznamená, že by dvojka, i přes svou ukázkovou blbost, nebyla zábavná. Starali se o to zejména herci, kteří byli tak dřevění, že tomu bylo občas těžké uvěřit. Na druhou stranu když došlo na rozdávání ran, tak to byla takřka plnohodnotná bojová prča a je jen škoda, že toho bitkování nebylo víc, protože děj se, z pro mě nepochopitelných důvodů, věnoval víc než půl stopáže tréninku a ten zase tak zabavit nedokázal. 55% ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká, že White naváže na první díl, bude zklamán. Jednotka měla skvělý soudtrack, poutavý příběh a Amber Heard, tady nic z toho neni. Kdo ale čeká pořádnou nálož bojového umění bude pravděpodobně spokojen. White je ve skvělé formě a i ostatní předvádí doslova kaskaderské kousky. Pět hvězd za fighty, jedna za příběh. Výsledkem je průměrný akční film, který funguje jako dobrá odreagovačka. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama