Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

mcb 

všechny recenze uživatele

Béčková ozvěna Warriora pro teenage publikum. Předvídatelné až hanba, co do motivací postav nedotažené, řemeslně podprůměrné. Ovšem jako zábavná blbinka je tenhle ošoupaný videofilm, který jako by vypadl z osmdesátých let, jednoznačné guilty pleasure. Dunící hiphop, nálož soubojů, krásné slečny a Michael Jai White klidně vynahradí scenáristickou bezradnost a levnější technickou stránku. Ovšem při srovnání s Undisputed se The Beatdown stále krčí kdesi v rohu. 7/10 ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom u mňa išlo o veľké sklamanie. Treťotriedne prevedenie bojového filmu, po ktorom som narozdiel od prvého dielu ani náhodou nemal chuť zobrať do rúk kovové náradie a vyšťaviť sa v posilňovni. Herecké osadenstvo taktiež nebola zrovna skupina ľudí, na ktorú som sa mal chuť pozerať. Nízky, nesympatický trtko , ktorý si zahral vo filme "borca". Jednu hviezdičku dávam len z úcty pred prvým dielom a kvôli sympatickej herečke . ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu doopravdy nemám rád když se točí dvojka něčeho a není tam nikdo z jedničky a nebo to nenavazuje, jo sice byly tam úryvky z jedničky ale ve směs to byla těžce zkopírovaná jednička ale dalo se to čekat kdyby tam nebylo tolik nesrovnalosti tak to bude suprová dvojka ale nebudu to tak zahazovat dalo se to pozerat. Sebraly jsme par svalovcu okopírovaly něco s prvního dílu a natočily dvojku na par dobrých scén a některé super kopy dobře ale toď vše no snad příště škoda. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa uberá torchu iným smerom než prvá časť, nehovrím že zlým, no jednotka mi sadla určite viac. Fighty boli fajn, partia hlavných hrdinov taktiež a Caseov súboj v putách s tlupou policajtov s obuškami ma potešil asi najviac z celého filmu. Určite jeden z tých lepších priemerov čo sa týka motivačno-športových filmov. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Byl jsem si téměř jist, že jedničku už to nemůže překonat. Musím říct, že se mi líbila snad stejně, ne-li více. Je to zvláštní. K bojovému umění jsem nikdy netíhnul, ale po dvou dílech Never Back Down a Southpaw mám pocit, jako kdybych byl ve svém živlu. Tyhle filmy mě zkrátka berou. Akce střídá reakci, děj má spád a ani minutu se nenudím. Zkrátka jsem se nemohl odtrhnout od obrazovky. Samozřejmě, že pokračování je v některých věcech podobné.. Ale přesto mě překvapil námět a nápady tvůrců, jak snímek se stejnou myšlenkou zpracovat jinak a opět originálně. Scéna, kdy Case s celou policejní hlídkou, mě skoro zvedla ze židle, stejně jako závěrečné souboje beatdownu. Plus filmu je určitě také, že i když v něm nehrají známí herci, je to dobrá podívaná. Evana Peterse jsem ani nepoznal.. Asi jediná postava z jedničky, pokud se nemýlím. Těším se na třetí díl, který by měl volně navazovat na tento. Na to bych šel i do kina. Libovka! Je mi jedno, že film nemá měřítka pětihvězdičkového trháku, užil jsem si to a v takových případech s hodnocením neváhám. 85% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama