Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane sa jedna o jedno z tych lepsich parazitnych pokracovani slavnejsieho originalu, ktore divaka nijak neurazi, neznechuti a ani velmi neunudi, ale na druhej strane ziadna stranka tohto filmu nedokaze prekrocit vody priemeru, takze vas film ani prilis neuspokoji. Ak mate chut na nieco v tomto style, pustite si dva diely serialu Flashpoint a zabavite sa ovela lepsie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První "SWAT" (s druhým dílem nemá prakticky nic společného) byl akčňákem, který po dlouhé době přinesl staré dobré akční řemeslo zaměřující se převážně na realističtější vyznění akce. Druhý díl na to jde z jiné strany a za minimální rozpočet se snaží předvést neskutečně cool akční podívanou, která ukazuje, že práce u zásahové jednotky je tou nejlepší na celém světě. Bohužel je však režisér amatér, kterému nebylo svěřeno moc peněz (možná se vědělo proč) a s filmem si neví rady a neumí vést herce ani točit slušné akční scény. Veliká slabota. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Totálně Americký film. Úplně vidím jak si někteří lidi po shlednutí tohoto filmu hrozně přejou být taky v takové jednotce a jak žerou kažé slovo od začátku do konce, problém je, že to jsou lidi kteří mají max. 10 let. Celé je to hrozně směšné a trapné a už si toto nikdy nepustím. Nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat, protože to asi skoro nikdo stejně nebude číst - napíšu tady jen jednu věc a to je perlička na dortu - když na konci hlavní hrdina osvobozuje svou holku a střílí do nálože tak utíká se svojí holkou rychleji než kulka.. Takový novodobý rambo-terminátor.. :-D. Jen protože jsem se dokázal dodívat až do konce dávám 1/5. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nieže by sa z dvojice zlých terminátorov nedalo vytrieskať viac, to by tu však Kristanna musela hrať viac ako pol minúty. Na jednotku to nemá, to je jasné, no pozerateľné to je určite. Tým je fajn a kameraman nemal triašku čoho som sa najviac obával. Na neskoré popoludnie a s absťákom po akčňáku ako stvorené. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno