Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (723)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když je v Praze abnormální hic, tramvaj s Rájnem jede do Bohnic.. Stokrát omleté téma agenta na odstřel, které končí výřadem myslivců, co po něm šli, lokace se střídají jak partneři Agáty Hanychové (telemagnátovi Jardovi od srdce přeji, ať to zlé prokletí zlomí) a tolik předem velebená akce se ztrácí v kouři, tmě a kuželech světla a vyjma opulentnosti pražského povstání nabízí jen lehký nadstandard bulharské produkce Stevena Seagala. Ještěže se Captain Pornmoustache se štítem arogance a vizáží Pepy Nedorosta z Bony a klid alespoň trochu postará o faktor zábavy, protože Chewing Gumsling se zdá mimo a bez Driveu (apropo, fajn narážka na jeho budoucí roli: „Extra ten million to the first guy to put a bullet in this Ken Dollˈs brain!“). Nevím, jak vám, ale mně se zdá, že ze streamovacích kanálů dlouhodobě vytéká podivná látka. Nejsou to přímo sračky, spíš taková beztvará, šedivá hmota.. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu jde strašně vidět, že všichni zúčastnění si natáčení náramně užívali, upřímně si nemyslím, že Russoovci měli s filmem větší ambice, než natočit zábavnou akční jednohubku a jako taková film docela funguje. Vůbec mi to nevadilo, děj je strašně jednoduchý, ale akční scéna střídá další a lokace se taky mění jak na běžícím pásu, takže film má fajn tempo a rychle vám uteče. Ovšem film naprosto selhává v momentech, kdy se snaží o nějakou osudovost. Jelikož si zde nedali žádnou práci s budováním postav, tak během vážnějších scén je vám to vlastně úplně jedno, o postavy se nebojíte a celé je to takové prázdné. A nedokážu pochopit, jak film za 200 miliónů může mít místy tak hnusné CGI (co to bylo ta scéna s letadlem?), ale jinak některé akční scény mají fajn nápady (honičku v Praze si jistě užije každý) a jak jsem psala, na páteční večer naprosto neškodný film. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

RG je můj oblíbený už od dob vražedných choutek, které mu zahnala Sandra B., nebo naprosto skvostného Drive, kde řídil nejlíp a o život! Ale jak to tak bývá, s penězi roste chuť a ne každé dílo za hodně peněz dá hodně muziky. Tento akční spektákl přetáhl vše, co se dá... zcela zbytečný počin k honění ega několika bláznů z Netflixu... WTF?!!! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Willy Fog by Ryanovi mohl tak leda dělat kufr, protože ten byl kromě mojí ložnice za ty dvě hodiny snad všude... Přes všechnu snahu dosáhnout maximálního efektu je pro mě ovšem Gray Man na stejný úrovni jako konstatování Billyho Boba, že v Praze žijou tři miliony lidí. Ty vole, tři miliony Pražáků, no to už by vážně bylo trochu moc... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Typický Netflix produkt - hodně barviček, hodně cool přeletů drony, závěrečné umírání v nejvíc cool romantickém prostředí ever, cool oblečení, cool cool cool .. cool digitální humus, kde Pražáka baví jen to co vše může suplovat Praha za obskurdní místa a jedna solidní honička v tramvaji (proč nezastaví po pěti zásazíš RPG?) .. Prostě "cool" Netflix. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (27)

  • V čase 1:16:01 si můžeme všimnout, že na tramvaji chybí horní pochozí plocha. (DJMaroko)
  • Film měl mít původně rating R (dětem nepřístupné bez dohledu rodičů). (AffectedFace)
  • Příslušníci české zásahovky mají ve filmu české zbraně CZ 805 BREN, ve skutečnosti používají už dlouhá léta německé pušky H&K G36C, které můžeme vidět v rukách některých řadových policistů. (UncleMorty)

Související novinky

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

03.09.2022

Bratři Russoové jsou na gigantické rozpočty už celkem zvyklí. Dvojitá porce Avengers filmů na závěr třetí fáze MCU je ale možná přece jen trochu rozmazlila. Následně totiž pro Netflix natočili… (více)

Reklama

Reklama