Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 2

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 2

Recenze (993)

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další pResident Evil. A popravdě, už to není ani vtipný. Zakrapatská Míla v latexu, figury zamřelé v předchozích dílech a scénář z pera retardovaného fanouška této herní série tenhle klenot určitě do červených čísel nedostanou. Přijde vám normální scénář typu: Level Předměstí, smrt. Level Lab, resurekce. Level Tokyo, procitnutí a bla, bla, bla, následují další a další levely až po Level Ledovec, kde.....No, dejte si to sami. Ty dvě hvězdy berte jako úlitbu Umbrelle. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zatímco minule se Anderson opájel novou technologickou hračkou zvanou ‚třetí rozměr‘, tady posílá do hajzlu i ji, a pálí divákovi do ksichtu únavný, nevzrušivý a absolutně sterilní sled střílení bez nápadu, napětí a adrenalinu, a namísto toho nechává plnit Alici rodičovské povinnosti a ostatní postavy vše naokolo trapně vysvětlovat, vstávat z mrtvých, nebo být za blbečky jen tak z rozmaru (Leon S. Kennedy!); sorry Paule, vždy jsem tě hájil, jak před hatery na netu, tak i osobně u piva, ale tohle je sračka, kterou jsem si nehorázně protrpěl a poprvé se netěším na další díl. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

3D verze ,,JMENUJU SE ALICE A TOHLE JE MŮJ SVĚT....“ /// Zábavná jednohubka, která má v sobě všechno, co chybělo starejm dědkům. Příběh? Svět MATRIXu a v něm New York, Moskva, Tokyo, což znamená stovky mrtvejch rudoarmějců či hromada žlutejch zombíků. Zábavná videohra - víc bych neřešil. Paul W.S. Anderson se pomalu (ale jistě) stává odborníkem na 3D a možná že ta 4* (hvězda) je díky němu. Milla střílí, mlátí, běhá, skáče, lítá, řídí, hodně prostoru má ,,ruční“ práce (holky se rvou, jako by v dalším levelu měly zabít Billa), nikdo nezdržuje žádnejma rádoby originálníma proslovama (dokonce bych řek, že každej řekne jen co musí), když začnou lidi nudit, přijde ,,DROBEČEK“ - no a hned je demolice metra mnohem uvěřitelnější. Apropó – serte na uvěřitelnost. Z vysoka! Nechce mi tady někdo namluvit, že má strach ze zombíků? Je to béčko a hodně dobrý. Všichni co na tom makali to věděj. Tak proč to nechápou i ti, co na to čuměj? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jde po mě malá červená holka. 2.) Vždycky jsem chtěl vidět zásah motorovkou ve 3déčku. 3.) Toužím po životě v holografický projekci. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nečekané pozdravy z Kamčatky! Anderson opět nezklamal - děj předchozího dílu smetl ze stolu během prvních zpomalených, pozpátku puštěných a zase zrychlených deseti minut a jede se dál, Alice znovu padá do komatu, znovu se probouzí a, i bez svých schopností, bojuje proti zombies a Umbrella Corp. s až nadpřirozenou silou. Anderson leveluje jedna radost, ohání se scénářem o deseti větách a hraje si s postavami jen coby s figurkami na šachovnici, které slouží pouze k efektnímu vyhlazení. Pokud vás vyloženě nehřejí peníze v peněžence, tak si snad raději počkejte na nějaký slušnější rip, protože platit za tenhle rádoby restart/remake/zbytečný díl je holý nesmysl! Tentokrát PURE SHIT a kvalitativní návrat k milovanému Resident Evil: Apokalypsa. Doufám, že to Anderson jednou dotáhne k dílu Resident Evil: Attack of the Clones. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Film je naštěstí dost krátký, takže nestačí být úmorné jeho řetězení atrakčních podnětů, jež rezignuje na tradiční příběhové rámce. A to přes to, že nelogicky uspořádaná kanonáda podnětů se projevuje například v tom, že celý film má konstantně velmi rychlou průměrnou délku záběru (2,4 vteřiny; 2144 střihů), kdy třeba závěr překvapivě není výrazně rychlejší než většina filmu (což běžně bývá). Z perspektivy filmu jako nástroje k vyprávění příběhů se pak můžeme vrátit k rétorice komentování rané kinematografie - Resident Evil: Odplata je intelektuálně i narativně primitivní kinematografie. Jenže co s tím, když je primitivní tak hrdě, poctivě a dalších dílů se budeme dočkávat přinejmenším do doby, než se Paulu W. S. Andersonovi (producent, režisér) a Mille Jovovichové (hlavní role) rozpadne manželství? Více poznámky z doby premiéry.. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Film sa začína presne tam, kde skončil predchádzajúci štvrtý diel série Resident Evil: Afterlife (2010), čiže na palube lode Arcadia. (Steny94)
  • Americký magazín The Hollywood Reporter zařadil v roce 2012 Millu Jovovich (Alice) na druhé místo žebříčku filmových postav, které by nejlépe vedly zemi v boji proti zombiím. (JoranProvenzano)
  • Jedná se o první díl ze série natočený na kamery Red Epic. (S.U.E.S.)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama