Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 6

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 6

Recenze (993)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Videohernost látky je evidentní, dějové šmodrchanice baví o to víc, o co nedávají smysl a celkově nabírá imbecilita série netušené rozměry. Faktem ale přitom je, že akce je odvedená více než solidně (samozřejmě stále využívající videoherních principů, postupů a estetiky) a také děj, postrádající prakticky jakýkoliv dramatický oblouk, nicméně jasně kopírující herní levelové a bossové schéma je v zásadě vlastně odveden funkčně a tedy správně... Nikoliv nějak extra zábavně, to je další věc. Stejně jako u Afterlife ale platí, že "film" se tomu dá říkat jen stěží.. Úvodní titulková sekvence a honička v "Moskvě" dalece přesahují prakticky cokoliv po zbytek filmu, ani jedno už ale nemá se Zombies prakticky vůbec nic společného... ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Paule, prosím tě, udělej to hodně barevné, prostě aby se na to dobře koukalo. Jo a šoupni tam nějakou roztomilou holčičku, jak jí Mila zachraňuje a tak, jako ve Vetřelcích. Taky Matrix se lidem líbil, tak klidně i kapku toho. Chceš tam nějaké postavy z předchozích dílů? Proč ne, jen ať si v sérii zase zahrajou. Ale prosím tě, ať se tam hodně střílí, jo .. fakt hodně. Vlastně, stačí když se tam bude jenom střílet. Tvůj producent. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jsme tam, kde jsme byli. V hluboké vodě hloupého béčka, kde se topím někde mezi Millou, která nehne brvou, ani když jí auto vybouchne přímo do tváře, a Michelle Rodriguez, jejíž údery způsobují dočasné infarkty. Retribution navodí atmosféru efektním zpracováním otevřeného konce z minula, aby s každým dalším zvratem či soubojem sešlo o schod níž a skončilo u zoufale únavného ledového finále. Nečekal jsem, že se Anderson poučí z minulých chyb, ale že se mě každou další minutou bude snažit zabít, to je překvapení. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $42,345,531Tržby Celosvetovo $240,159,255Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,200,021Tržby za predaj DVD v USA $15,706,169║ no ako až kam dokáže Anderson klesnúť, vývarová vývarovosť utopená v samoúčelnosti, absolútne bezvýznamný film(porovnateľný úrovňou série Twilight) s prevažne otravnou akciou, občas sa to dá pozerať ale ako konzumnejšieho príbehu ani za mak, kameo návraty(Rodriguez, Fehr) sú fakt už smiešne, plus k tomu príde dokonca aj na kopírovanie hudobných motívov s Inception či Bourna /10%/ ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Místy bylo nač se dívat (ne, nemyslím tím Millu Jovovich v neskutečně asexuálním kostýmu) a nemám pocit, že bych nějak zvlášť trpěl, nicméně zábavu si představuji také jinak. Jasně nejlepší scény se odehrávají v Moskvě (rudá armáda zombíků je super, obzvlášť ten tankista, který má bůhvíproč motorovou pilu) a dobrý byl i úvod, jenže to, co Paul W. S. Anderson slíbil závěrem minulého dílu, tedy nějaké velké epické bitvy, se nekonalo. Závěr Odvety se ovšem nese ve velmi podobném duchu, a já jsem trochu škodolibě zvědav, co přinese šestý díl. To ale neznamená, že po něm toužím. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Herečka Michelle Rodriguez (Rain) rovněž ztvárnila běžící zombie ve vystřižené scéně, která měla následovat hned poté, co nelítostná Červená královna (Megan Charpentier) řekne: „Aktivováni nemrtví Las Plagas.“ (Chipsonator)
  • Během natáčení v Torontu došlo k nehodě. Tísňová linka přijala informaci, že se ve městě zřítila pojízdná plošina a zraněno je mnoho lidí. Po příjezdu na místo nalezli bezmála dvě desítky zakrvácených a příšerně zohavených lidí. "Když dovnitř vešel první zdravotník, vykřikl jen 'Můj bože'," svěřil se serveru BBC David Ralph z torontské záchranky. Následky ovšem nakonec nebyly tak vážné, jak se na první pohled zdálo. Zranění dvanácti herců byla lehčí, než to díky zdařilé práci maskérů zprvu vypadalo. Došlo na tržné rány, podlitiny a odřeniny. Nejtěžším zraněním byla zlomenina nohy. (hippyman)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama