Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelná sračka, s krajně nesympatickými postavami (i obsazením). V nabídce Netflixu navíc nepochopitelně jen v příšerném českém dabingu, který to celé dokonale zabil. Podruhé bych se tomu obloukem vyhnul a už druhý den skoro nevím, o co tam vlastně šlo a jak to celé dopadlo, protože mi to je totálně jedno. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka s hezkou formální stránkou, zajímavým obsazením a neodhalitelným vyústěním příběhu plných otázek. Fokus na naplnění žánrových formulek je v ní ale silnější, než snaha vytvořit osobité, rafinované dílo, které by bylo stejně zajímavé (ne li zajímavější) na druhé shlédnutí. Holt je to téměř hvězdně obsazená mainstreamová předělávka, kterým se něco takové daří výjimečně. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Od posledního jsem čekal asi nejvíc i když vím že herci tomu nemusí pomoc tak jsem mírně doufal ve zlepšení a jak už jsem říkal jedeme pořád to samé, na pár dobrých a krásných chvil není film ničím víc zajímavý a pokud ještě příště napadne dělat podobný projekt chce to scénář jenom vypilovat protože námět bude vždycky super. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má někdo chuť točit stejnou látku pořád dokola. Režisér Erik Van Looy natočil belgický originál, pak měl částečně prsty i u holandského remaku, aby nakonec neodolal vábení amerických doláčů. Pokaždé se to točí okolo jednoho podkrovního bytu, ideálního k milostným avantýrám. Klíč od něj má pouze pětice přátel, kteří ho v jasně daných pravidlech využívají k nemanželským dobrodružstvím. Jenže právě pravidla někdo porušil. A nedodržoval je podle všeho opakovaně. Na posteli leží mrtvá dívka, nad ní je krví latinsky napsaný vzkaz. Kdo je oběť? A kdo vrah? Kdo odpoví na všechny otázky? Holt i dlouholeté přátelství může být hodně vrtkavé. Jenže režisér s poměrně komplikovanými mužskými postavami nedokáže pořádně a hlavně zajímavěji pracovat. A z diváka neumí udělat horlivého pozorovatele. Isabel Lucas má možná pěknej zadek, ale stejně jako Rachael Taylor jí chybí osudovost. Drama graduje, ale závěrem už trpí překombinovaností a nevěrohodností. Tolik hříchů, lhaní a tajemství na několika metrech čtverečních? ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Tak do tretice všetko predsa len dobré. Je to síce to isté, ako predchádzajúce dve verzie, ale keď to nepozeráte hneď za sebou, ale s istým časovým odstupom, tak budete spokojní. Osobne som videl všetky tri spracovania s dostatočným časovým odstupom a tak som aj zabudol, ako to vlastne dopadlo. A teda som si to stále naplno užil. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama