Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Kevin James se do té role toho řízka vysloveně hodil. K tomu snad první film, kde on byl v hlavní roli a neměl jsem s ním vůbec žádný problém. Je vidět, že i on sám naprosto bez problémů zvládne táhnout celý film. A v tomhle ohledu příjemnou komedii s některými spešl rolemi, které musí ocenit každý fanoušek MMA. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč musí každý film se Sandlerem nebo Jamesem začínat tak, že máte chuť všeho nechat a na film se vykašlat? Máte před sebou hlavní postavu, která je sympatická jako hemoroid, co se vám zrovna vyklubal, a to rozhodně není něco, s čím by vás tvůrci upoutali do křesla a přinutili vás se dívat celou dobu. Spíš doufáte, že tenhle "hrdina" co nejrychleji vypadne z okna anebo se zabije na motorce. Nic tak úlevného vás však nečeká, jediné pozitivum je, že se tenhle pitomec mění v celkem snesitelného chlápka, který se snaží pomoct kolegovi. Mimochodem, tenhle nezodpovědný chlápek s tváří Kevina Jamese je učitel na škole. Znovu vás napadá otázka, jak je možné, že má Amerika tolik vědců. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/profesor-v-ringu-2012-40.html ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Někde jsem tu četl "Pravá, americká sračka"! (Čuk Rorýs) a sám bych to líp nenapsal, nerad beru verbala do huby, protože někdo by si mohl myslet, že jsme jaksi "spojení", no bohužel to tak není. Každopádně to co tu popsalo nespočet homofiletačných písálku, který s nadšením velebí dané comes the Boom, nestačím se divit, opravdu. A či už nerozpoznáte pravú zábavu a hánite daný snímok, vy jedni, debili pojebaní, ne Filec?! keď také dobré to bolo! 1/10 a jen kvůli Salme odpad ne. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s Kevinem Jamesem náz zavede do prostředí zápasů v MMA a první ligy UFC. Příběh je prostý a hodně předvídatelný. Učitel Scott Voss se snaží vydělat peníze, když mají ve šlole kvůli škrtům v rozpočtu zrušit hudební kroužek, aby ho zachránil a jeho kolega tak nepřišel o práci. Když se snaří vydělat peníze jako večerní učitel imigrantů, moc za to nedostane. Jeden holandský přistěhovalec, kterého se rozhodne Voss doučovat, sleduje zápas UFC a Voss zjistí, že i když bojovníci prohrají, dostanou slušné peníze. Voss se rozhodne, že tudy povede jeho cesta za pomocí příteli v nouzi....... Mám rád MMA a tato komedie se mi hodně líbila. Je zde spousta vtipných scén, u kterých jsem vybouchnul smíchy. James je jako učitel a bojovník fakt parádní a jeho výkony jsou fakt vtipný. Ve filmu je i parádní soundtrack. Hodně mě potěšilo, že se zde oběví spousta protagonistů z UFC, včetně Joa Rogana. Finálový zápas tak vypadá jako skutečný. Ačkoliv je příběh ohranou a předvídatelnou záležitostí, tak mě film hodně bavil a dávám mu 95% :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hollywood sa opäť políškal s publikom a natočil klišovitú komédiu s poslaním. Tečie z toho toľko neoriginálnosti a povrchnosti, až to môže niekomu aj ublížiť. No ale čo už, Amerika je Amerika a zmeny sa v tomto ohľadu určite neplánujú, práve naopak. No nevravím, že sa aspoň pár krát nezasmejete, či už tak alebo onak. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)

Reklama

Reklama