Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nová setkání se "starými" oblíbenými hrdiny seriálu Taková normální rodinka Pavlou, Káčou, Zdeňkem, s dvojčaty-raubíři Petrem a Pavlem, z nichž už jsou muži v nejlepších letech, ale také s novými členy rodiny Janou, Andulkou, Honzou, Mančou a dalšími. A samozřejmě se želvičkami Poldinkami... (TV Nova)

Recenze (69)

sud 

všechny recenze uživatele

On fakt, že daleko dřív, než se seriál objevil v TV, byl nabízen za nevelký peníz na DVD, o něčem vypovídá. První díl jsem viděl celý a celou dobu jsem si říkal, zda to vůbec ti tvůrci a herci mají zapotřebí. Inu, všichni se nějak živíme :-(. Ostatní díly jsem sledoval pouze letmo. Ale za to, že jsem to alespoň jednou vydržel 20%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Takova Normalni rodinka po 40 rokoch. Pokial pra Takova Normalni rodinka bola normalizacna kvalitva, tento serial uz nedosahuje urovni povodneho z roku 1971. Ale stale pre mna dobre : dobre sa mi pozeralo na Hanzlika /Romance pro Kridlovku/, Luciu Vondrackovu /Helena Vondrackova je jej teta/ ... dalo sa to dobre zniest : 66 % ()

Reklama

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Návrat legendy se nezdařil... Ale tak je to s většinou filmů/seriálů, není se čemu divit... Noví herci nejsou za prvé tak dobří a za druhé tak sehraní, jako herci z původní Takové normální rodinky. Celkem zklamání... Je to tak na jednu hvězdičku, druhou přidávám za vřelé vzpomínky na bezchybný původní seriál (který je však kvalitativně o několik stupňů výš). ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

no,možná,že někteří oblibovatelé současných seriálů a ti,co neviděli původní seriál,se nekaboní....já docela jo,nemám ráda "po sto letech"...a občas se děsím,že na mě jednou odněkud vybafne film nebo seriál například Píseň pro Rudolfa III - příběhy potomků....proč ne?někteří původní herci ještě přece žijou... ()

Bayonnet 

všechny recenze uživatele

Tohle se nemělo natáčet, akorát to kazí pověst původní rodinky, která byla dokonalá! A tady to zachraňují herci, kteří byli v původní rodince, ale už v sobě nemají takový elán a nadšení pro roli a ta mladá generace mě tam hodně vadila. Asi největším problémem tohoto sitcomu je, že pokud se někdo pokusí o sarkastický vtip ( kterých je pův. rodinka plná ), tak je podán s lehkostí, že je spíše nudný, a tu reklamu snad nebudu řešit, snad jen: Sponzoři jsou všude..... 2* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V původní rodince hrají raubíře kluci Hybšovi, tak tady je hrají „kluci“ Formanovi. (JT19)

Reklama

Reklama