Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná blbina, která je rozdělena do 3 historek, ale zabaví. První historka je asi nejlepší, hlavně Paul Walker zahrál svoji postavu skvěle, v takovéto roli jsem ho ještě neviděl. Druhá historka byla dost drsná, hlavně to mučení, na to se nedalo dívat, to byl fakt hnus. Ale příběh zajímavý, bylo zvláštní, že ta ženská dala přednost únosci před manželem. A třetí historka už byla slabá, ta mě moc nebavila. P.S. SPOILER: Nechápu jak to Elijah Wood na konci přežil. ()

mirekem 

všechny recenze uživatele

Tolik lidí dělá v čsfd a nechají projít takovejhle obsah, what a hell is? Kramerova vymazlená filmová lahoda si to jistě nezaslouží, rozhodně však doporučuju zdejším spolukomentátorům udělujícím méně než 4 hvězdy to zkouknout dvakrát, nebo aspoň dokonce, a to včetně titulek! To jsem se zasmál nejvíc, ale tim nechci shazovat propletenec příběhů, který stylově zapadaj vedle Amores Perros či Pulp Fiction, přesto je to jiný, originální a svěží. Jsem potěšen a pojďme to dotáhnout tam, kam to patří... Do červenejch čísel!!! ()

Reklama

Axis 

všechny recenze uživatele

Známý ksichty, hrozný hlášky, pár mrtvol, nějaký nácci co jsou nacci jen proto že paní domácí hlavního nácka umí dobře vařit, Elvis, buranská sodomoie, holky co mají vlastní klec a jsou na vrcholu. Hroznej pelmel u kterýho vlastně nevím co jsme to sakra viděl a jestli to nebyl jen drogovej sen. Na druhou stranu "Rejža" Kramer do toho nacpal svůj podmanivej styl, prapodivný filtry, zpomalovačky, kamerový parádičky a tak mi je šumák o čem to vlastně bylo. ()

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Postupně to klesá. První povídka je skvělá - nádherné situace a hlášky ("Když bych seděl v restauraci a okolo mě deset židů, ani bych to nepoznal!"), navíc mě hodně překvapil Paul Walker -, druhá s Dilonem je hodně ujetá a taky dobrá, ale třetí, s Frazerem, je naprosto pitomá. Hlavně nechápu, proč je ze všech nejdelší a ještě se prolíná celým příběhem (jasně, i ta má světlé chvilky, např. když se pokouší platit za kafe a chybí mu 8 centů), stejně jako nepochopím am. obsesi Elvisem. Třetí povídku bych klidně o polovinu zkrátil a spíš bych upřednostnil větší prostor pro pawn shop a dva starší pány v podání D'Onofria a McBridea, kteří, trošku rozvinutější, by nemuseli mít daleko k dobré situační komedii. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

výborná povídkovka,která je stejně tak vtipná jako drsná.Hlavně první povídka s trochu netradičně obsazeným Paulem Walkerem stojí za to a je z celého filmu nejlepší.Zbytek má už potom sestupnou tendenci,ale naštěstí se nejedná o kdo ví jak extrémní propad a je tak pořád na co koukat.Neprávem opomíjený kousek...80% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)

Reklama

Reklama